Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dzięki za informację co do pokoju, interesuje mnie o której muszę być aby móc wybrać sobie upatrzony pokój. Ze względu na kolana potańcówki odpadają stąd pytanie o telewizor w pokoju i kawiarenkę na terenie ośrodka- są czy ich ni ma ?.
Wiesz co szczerze mowiac to chyba nie ma mozliwosci wybrania pokoju jezeli jedziesz z zus.Telewizor mozna wypozyczyc 3,69doba kawiarni na terenie nie ma ale polecam osrodek wojskjowy przez plot.Ja bylem o 10 i juz bylo duzo ludzi ale w pokojach kwateruja ludzi mniej wiecej w tym samym wieku.A kiedy jedziesz bo ja czekam na skierowanie z zus na pewno przyjdzie przed majem bo do 31 maja mam zasilek rehabilitacyjny.POZDRAWIAM
wyjezdzam 7 kwietnia, powrot po swietach. postaram sie byc kolo 8:00 rano. byc moze bedzie jeszcze jakis wybor. doradzcie co warto jeszcze zabrac ze soba, oprócz kasy bo to oczywiste
Pokój z balkonem to już coś na pewno jeśli będzie taka możliwość to skorzystam .Laptopa niestety nie mam ale może córka pożyczy , co do czajnika to gdzie to wszystko załadować? Jak nie będzie innej możliwości to się gdzieś podhaczę a w ostateczności kupię jakiś tani.Mam jeszcze pytanie -jak jest z posiłkami czy są w miarę dobre ,czy jak niektórzy piszą strach się bać Powodzenia w kuracji a ja będę się powoli szykował .
co do czajnika jest w recepcji do wyporzyczenia kosz 1.23 za dobe ja miałam swoj taniej jest kupić
a posiłki weż lepiej dieta lekką strawną jest wmiare powodzenia i może do zobaczenia
KPK witam i dzięki za odpowiedzi , czajniczek już zakupiłem tak że pożyczanie mam z głowy.Piszesz że być może się spotkamy czego nie wykluczam,ale nie wiem nawet do kiedy masz kurację,ani o kogo miałbym się pytać.A zresztą tak sobie myślę że po sanatorium będziesz na tyle naładowany że zechcesz czym prędzej jechać do domu. A może się mylę? Ps. zdrówka .