Jakie sanatorium polecacie?!

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
danka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 gru 2010 12:40

Re: Jakie sanatorium polecacie?!

Post autor: danka »

Witam !Gorąco polecam sanatorium KRUS w Horyńcu-Zdroju oraz Marconi w Busku.Do zobaczenia " na szlakach ".Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2012 11:16
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: kasiula »

Dziękuję danka..ale nie podlegam pod KRUS....Pozdrawiam gorąco :)
danka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 gru 2010 12:40

Post autor: danka »

Nie musisz podlegać pod KRUS.Są tam turnusy z NFZ oraz z PEFRON-u.Wejdż na ich stronę i sobie poczytaj.Zabiegi są tam na wysokim poziomie.
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

dziękuje danka zaraz sobie przejrzę troszkę.Miłego popołudnia życzę i pozdrawiam :)
kristi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 paź 2011 19:37
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: kristi »

Kasiula wyczytałam że jedziesz do Szczawnicy do jakiego sanatorium?
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie...szukałam ciekawych miejsc bo chciałam sobie jechać z PEFRON....ale stało się jak się stało..jestem po operacji ręki i szpitalskierował mnie do sanatorium poszpitalnego,,więc musiałam przerwać to szukanie bo najpierw muszę czekać na to co mi przydzieli fundusz..by się dwa nie skumulowały....pozdrawiam
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jakie jeszcze miejsca jeszcze polecacie ''kochani'' kuracjusze............miłego wieczorku życzę i pozdrawiam wszystkich obecnych kuracjuszy!!!!!!!!!!!!!!!!
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

kasiula pisze:Może to nie tu powinnam o to spytać ale spróbuję.Wróciłam ze szpitala po operacji i szpital skierował wniosek do NFZ o przyznanie mi sanatorium poszpitalnego..Czy ktoś z kuracjuszy orientuje się jaki jest przybliżony okres oczekiwania na takie sanatorium poszpitalne.Pozdrawiam wszystkich i jeśli ktoś się orientuje w tym to proszę o pomoc.
Troszkę późno ta odpowiedź ale długo zwlekałam z rejestracją więc teraz nadrabiam zaległości. Na leczenie poszpitalne polecono mi WSUR Ww Busku ale okazało się że tam okres oczekiwania na CITO wynosi ok. 2 lat. Wobec powyższego pojechałam do Konstancina gdzie na wyjazd czekałam 5 miesięcy.
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Gorąco polecam sanatorium NIDA ZDRÓJ w Busku. Super zabiegi, super wyżywienie, można dokonać rezerwacji pokoju a cały personel przyjaźnie nastawiony do kuracjuszy. Kuracjusze z NFZ są traktowani na równi prywatnymi.
borowa
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2012 16:47

Post autor: borowa »

Ja polecam sanatorium "Chemik" w Ciechocinku. 2 dni temu wróciłam. I pojadę tam jeszcze nie raz.
Pozdrawiam
Bożena
ODPOWIEDZ