Felice pisze:Tak .....na środku jeziora Necko....jest pływającym obiektem![]()
![]()
![]()
"Pałac na wodzie" Augustów
Re: "Pałac na wodzie" Augustów
- Magi
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 11 lip 2014 01:16
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
Dawno, dawno temu pływałam tratwą po Necku.. Na tratwie były trzy namioty i ognisko.. ale było pięknie.
a teraz mi zostało sanatorium..
Megi w sanatorium będziesz miała czas i okazję przypomnieć sobie piękne chwile z przed lat.
A tak przy okazji Megi, nie opowiedziałaś na maila.
pozdrawiam wszystkich uczestników obecnego turnusu i przyszłych tez.
- Magi
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 11 lip 2014 01:16
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
Wysłałam, wysłałam.. ale przez Nasze Sanatorium.. z tego co wiem , kiepsko to działa więc jeszcze raz prześlę .
Ucichła grupa lipcowa... a już myślałam że powolutku się zbierze cały turnusik.. ale byłaby heca.
Niusia pamiętasz, chciałyśmy przygarnąć Sławka "świeżaczka" a on tu nawet gotowy pojechać do Warszawy po kuracjuszkę....
Niezły gagatek
Dziękuję za szczere chęci wsparcia, wielka szkoda że się mijamy w terminach.
Pozdrawiam i miłego kurowania oraz wypoczynku.
Sławek.
Ale super że jesteś bo już myślałam, że zrezygnowałaś i zostawiłaś mnie na pastwę losu. Jak sama wskazałaś Sławek jedzie , ale nie z nami, a szkoda , szkoda, miał by dobrą "opiekę" super koleżanek
Koleżanki które są aktualnie proszę również o wieści jak jest obecnie z jedzenie i obsługą po interwencjach.
pozdrawiam
-
izabelka5555
- Kuracjusz

- Na forum od: 12 mar 2015 16:33
Witam zdecydowanie lepiej pokój z tarasem tam jest słoneczko od południa ,a balkony są małe,więc wybór należy do ciebie.PozdrawiamOrina pisze:Witajcie,
Ja wybieram się do Pałacu na Wodzie w terminie od 28 maja z Warszawy/ZUS/. Może ktoś również jedzie w tym terminie. A do kuracjuszy, którzy już mieli
przyjemność korzystania z tego ośrodka mam pytanie: Jeśli miałabym możliwość wyboru pokoju, to które są najciekawsze?, np z której strony, balkon czy taras itd.
Może ktoś będzie tak dobry i mnie " oświeci". Będę bardzo wdzięczna.
Bardzo dziękuję za info o pokojach. Pewnie że wybiorę ten z tarasem/ jeśli oczywiście uda się/.
Jednak nikt z mojego terminu nie odezwal się. No cóż, poznamy się już na miejscu. Mam nadzieję na pozytywne towarzystwo. Pozdrawiam serdecznie:-)
Witaj, ja wlaśnie wybieram się na turnus od 28 maja z Warszawy. Nie wiem dlaczego wcześniej nie zauważyłam Twojego wpisu?
A przecież ten temat forum obserwuję od jakiegoś czasu. Z jakiego rejonu jedziesz? Pozdrawiam i do zobaczenia w Pałacu