"Pałac na wodzie" Augustów

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Re: "Pałac na wodzie" Augustów

Post autor: stokrotka »

Felice pisze:Tak .....na środku jeziora Necko....jest pływającym obiektem ;) :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Magi
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 lip 2014 01:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Magi »

Hm..
Dawno, dawno temu pływałam tratwą po Necku.. Na tratwie były trzy namioty i ognisko.. ale było pięknie. :D
a teraz mi zostało sanatorium..
Niusia59
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2015 17:31

Post autor: Niusia59 »

Pink dzięki za życzenia, Tobie również fajnego pobytu.
Megi w sanatorium będziesz miała czas i okazję przypomnieć sobie piękne chwile z przed lat.
A tak przy okazji Megi, nie opowiedziałaś na maila.
pozdrawiam wszystkich uczestników obecnego turnusu i przyszłych tez.
Danutella
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 maja 2015 23:12

Post autor: Danutella »

Moi Drodzy obecni i przyszli kuracjusze ;) prosze prześlijcie swoje opinie czy cos zmieniło sie w kwestii obsługi i zabiegów bo szczerze przyznam mam mieszane uczucia co do wyjazdu :? - mam skierowanie od 19 września pozdrawiam :kwiat: :)
Awatar użytkownika
Magi
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 lip 2014 01:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Magi »

Niusia
Wysłałam, wysłałam.. ale przez Nasze Sanatorium.. z tego co wiem , kiepsko to działa więc jeszcze raz prześlę .
Ucichła grupa lipcowa... a już myślałam że powolutku się zbierze cały turnusik.. ale byłaby heca. :lol: :lol: :lol: :lol:
Niusia pamiętasz, chciałyśmy przygarnąć Sławka "świeżaczka" a on tu nawet gotowy pojechać do Warszawy po kuracjuszkę....
Niezły gagatek :roll: :D
sawko
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2015 10:34

Post autor: sawko »

Z przyjemnością dałbym się przygarnąć :D . Ale jadę dopiero 16 lipca więc będę zdany na siebie, myślę że dam rady. Zawsze kiedyś musi być ten pierwszy raz :) .
Dziękuję za szczere chęci wsparcia, wielka szkoda że się mijamy w terminach.
Pozdrawiam i miłego kurowania oraz wypoczynku.
Sławek.
Niusia59
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2015 17:31

Post autor: Niusia59 »

Magi , super że się odzywasz, ja wysłałam na twojego maila już kolejne zapytanie, bez odzewu.
Ale super że jesteś bo już myślałam, że zrezygnowałaś i zostawiłaś mnie na pastwę losu. Jak sama wskazałaś Sławek jedzie , ale nie z nami, a szkoda , szkoda, miał by dobrą "opiekę" super koleżanek :lol:
Koleżanki które są aktualnie proszę również o wieści jak jest obecnie z jedzenie i obsługą po interwencjach.
pozdrawiam
izabelka5555
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 mar 2015 16:33

Post autor: izabelka5555 »

Orina pisze:Witajcie,
Ja wybieram się do Pałacu na Wodzie w terminie od 28 maja z Warszawy/ZUS/. Może ktoś również jedzie w tym terminie. A do kuracjuszy, którzy już mieli
przyjemność korzystania z tego ośrodka mam pytanie: Jeśli miałabym możliwość wyboru pokoju, to które są najciekawsze?, np z której strony, balkon czy taras itd.
Może ktoś będzie tak dobry i mnie " oświeci". Będę bardzo wdzięczna.
Witam zdecydowanie lepiej pokój z tarasem tam jest słoneczko od południa ,a balkony są małe,więc wybór należy do ciebie.Pozdrawiam
Orina
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 24 sie 2013 00:58
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Orina »

izabelka 5555
Bardzo dziękuję za info o pokojach. Pewnie że wybiorę ten z tarasem/ jeśli oczywiście uda się/.
Jednak nikt z mojego terminu nie odezwal się. No cóż, poznamy się już na miejscu. Mam nadzieję na pozytywne towarzystwo. Pozdrawiam serdecznie:-)
Orina
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 24 sie 2013 00:58
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Orina »

arch13
Witaj, ja wlaśnie wybieram się na turnus od 28 maja z Warszawy. Nie wiem dlaczego wcześniej nie zauważyłam Twojego wpisu?
A przecież ten temat forum obserwuję od jakiegoś czasu. Z jakiego rejonu jedziesz? Pozdrawiam i do zobaczenia w Pałacu :-)
Zablokowany