Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ewa maro
Droga Ewo, we wcześniejszych wpisach obiecywałaś, że jak będziesz już w Pałacu, to opiszesz jak jest i czy zmieniło się coś na lepsze?
Minęła już prawie połowa Twojego pobytu, a tu niestety CISZA aż dzwoni w uszach. Odezwij się i napisz najlepiej wyczerpująco jak jest na Twoim turnusie.
Sama wiesz, jak przed wyjazdem szukalaś wszelkich informacji i jak na nie czekalaś. Ci, którzy przyjadą po Tobie mają tak samo. Także "pliiiissss!!!!", znajdż chociaż chwilkę i napisz kilka zdań. Będę bardzo wdzięczna. Serdecznie pozdrawiam ) Orina.
No i gitara . Mi pasuje, koleżanka pewnie nie pisze bo cieszy się pełnią zdrowotnego wypoczynku. A kwestię masaży i basenu jak dla mnie z powodzeniem zastąpi pobliskie jezioro. Do 16 lipca już tylko dwa miesiące, minie szybko, a co do warunków pobytu to nie oczekuję luksusów. Nastawiam się na skuteczność zabiegów i aktywny fizyczny i psychiczny odpoczynek.
Do miłego. Sławek.
Witaj Iwona,
dzięki, że się odezwalaś. Ja jadę z Warszawy, ale autobusem. jadę dzień wcześniej, tzn. 27 maja/ po prostu zapłacę za jedną noc/.
Trochę mnie uspokoiłaś tymi informacjami. Szkoda tylko, że baza zabiegowa taka skromna. Ale zawsze podstawowe zabiegi są, to myślę, że trochę się podleczę..
Jeśli się nie mylę, to wymienialyśmy informacje na ten temat na fb.No Ty to masz termin rzeczywiście rewelacyjny.
Ja obiecuję, że jeśli jeszcze będziecie zainteresowani stanem faktycznym w Palacu, po kilku dniach pobytu opiszę dokladnie co i jak...
Serdecznie pozdrawiam, Orina.
Sławku apropo Twojego wcześniejszego postu i zorganizowania się naszej grupy przed wyjazdem 16 to jak masz jakiś pomysł to go podrzuć
Agnieszko z Legionowo do Ciebie mam pytanie bo chyba z tego co pamiętam to Twoje nie pierwsze senatorium, powiedz mi jeszcze proszę jak wygląda sprawa zwolnienia lekarskiego czy muszę iśc przed wyjazdem do lekarza z tym świstkiem z ZUsu żeby mi wystawił zwolnienie czy tam na miejscu mi wystawią, bo niesttey ale moja korporacja nie puści mnie na taki długi urlop
Moniq super że jesteś z Warszawy i z Bródna ja też
Pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszłych kuracjuszy
Witam wszystkich, proszę o odzew osób , które jadą na turnus od 21 czerwca. Jesteśmy na forum tylko dwie ja i Megi, ale może ktoś się jeszcze odezwie.
Czy koleżanki , które są, obecnie byłyby tak miłe i napisały jak teraz jest z jedzeniem i warunkami. pojzdrawiam
Widzę że się już na forum nam grupa wyjazdowa z 16 lipca zaczyna się pomału organizować. Jestem otwarty na każdy pomysł, myślę że to byłoby ciekawe spotkać się i poznać osobiście przed sanatoryjnym turnusem. Co do pomysłów na kawowe spotkanie jestem otwarty, może któryś weekend w jakimś Mac Donaldzie. Np w Miński Mazowieckim. To tylko luźna propozycja, zawsze można to skorygować o dograć. Swój adres mailowy podałem gdzieś na forum, na maile odpowiadam, jak ktoś ma ochotę niech pisze.
Pozdrawiam. Najlepszego Sławek.
Danutella pisze:Moi Drodzy obecni i przyszli kuracjusze prosze prześlijcie swoje opinie czy cos zmieniło sie w kwestii obsługi i zabiegów bo szczerze przyznam mam mieszane uczucia co do wyjazdu - mam skierowanie od 19 września pozdrawiam
Witam,
Ja również mam skierowanie od 19 września
Pozdrawiam