Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mary jo
No niestety tak jest, że najbliżsi się martwią i tego nikt nie zmieni.
My jednak by nie przysparzać Im większych zmartwień nadrabiamy miną i niezbyt często się skarżymy - wybiegamy myślą do przodu, że tuż, tuż będzie polepszenie, dłuższa remisja - myślę, że to pomaga
Pozdrawiam
Witam! Wysowa była ale się skończyła niestety!było naprawdę świetnie i antydepresyjnie.
Lecz po paru dniach już b.żle.Ale moje "cudowne" leki działają.Dawki w górę i do przodu!
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Dla osób, które mają zdiagnozowaną depresję i już wcześniej brały antydepy polecam serdecznie oddział V szpitala w Tworkach. Pobyt wygląda tak samo jak w sanatorium - jest siłownia, oddzielne pokoje z wc, niezłym wi-fi i tv, siłownia, sauna.Jest kompleksowa psychoterapia, zajęcia relaksacyjne, terapia grupowa i zajęcia z rysunku. Będąc tam poznałam wiele wspaniałych osób i terapia bardzo dużo mi dała. Czułam się tam dobrze i bezpiecznie.
Dziękuję za info,dobrze słyszeć o takim oddziale.W dodatku poszukuję jakiegoś sensownego miejsca,a szpital Babińskiego w Krakowie to porażka.
No właśnie,ja w Krakowie,a te obiecujące Tworki trochę daleko.Nie wiem nawet czy mogłabym się tam leczyć bo chyba jest jakaś rejonizacja?
Pozdrawiam serdecznie.
Tworki to Pruszków k/Warszawy.
Bliżej masz do Rybnika (Śląsk) ale nie wiem jakie są tam warunki.
Rejonizacji raczej nie ma ale dopytaj w swoim NFZ
Pozdrawiam
najbliżej to ja mam do Szpitala Uniwersyteckiego,ale malutki oddział i czasem kiepsko z miejscami.Warunki oddziału skromne lecz,co chyba
najważniejsze,rozmawia się z lekarzem i psychoterapeutą.Bezcenne!
U mnie ok,przepędzam czarne myśli.Gdybym tak jeszcze mogła bez bólu wychodzić z domu..
Pozdrawiam serdecznie.
Gdyby ktoś z Was wiedział coś o grupie wsparcia w depresji w Krakowie,byłabym b.wdzięczna za wszelkie info.
Nie mogę znależć żadnych namiarów,w necie też.
Pozdrawiam serdecznie