ORLIK USTROŃ

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
STRZELEC
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 lis 2014 21:13

ORLIK USTROŃ

Post autor: STRZELEC »

Proszę o opinię kto był , czy da się tam wytrzymać :)
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 5 razy

Re: ORLIK USTROŃ

Post autor: Princi »

witaj Strzelec :kwiat: nie byłam w Ustroniu ale podobno jest pięknie :) pytasz czy da się wytrzymać :roll: :?: wszędzie się da, w dużej części zależy to on nas :) :kwiat:
życzę trafionych zabiegów,miłego odpoczynku,pozytywnego nastawienia i najważniejsze wspaniałej ekipy na zabiegi nierefundowane :) :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Witaj Strzelec :kwiat:
Są posty o "Orliku" możesz poczytać ;)
Wpisz: Orlik Ustroń w okienko z lupką w górnym lewym rogu i sobie poczytaj :)
W Ustroniu jest cudnie, możesz pooglądać sobie zdjęcia w temacie "Uzdrowiska" :)
Pozdrawiam :kwiat:
Bea71
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2012 22:12

Post autor: Bea71 »

STRZELEC pisze:Proszę o opinię kto był , czy da się tam wytrzymać :)
Byłam w Orliku w październiku. W mojej ocenie to bardzo dobre sanatorium. Zabiegi na miejscu, łącznie z basenem, rehabilitanci wspaniali bardzo przykładają się do zleconych zabiegów. Jedzenie smaczne, jak dla mnie wystarczające. Sam Orlik położony jest dość wysoko i niestety daleko od centrum Ustronia.Ale z tym nie było większego problemu bo wiele osób było swoimi samochodami, więc zawsze można było się z kimś zabrać do centrum.
To czy da się tam wytrzymać w dużej mierze zależy od ludzi tam przebywających. Ja trafiłam na wspaniałe towarzystwo czego i Tobie życzę. Jeśli masz jakieś konkretne pytania, to chętnie na nie odpowiem :)
Pozdrawiam.
B.
balea
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2015 20:45
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: balea »

Ktoś był tej wiosny w Orliku??
ODPOWIEDZ