Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Janku Cały czas mówimy o spadku kolejki lubelskiej sanatoryjnej w dół. Dzisiaj np. ten spadek z samego poniedziałku u mnie jest niewielki, bo tylko 23 oczek w dół. A jak wam spada z samego poniedziałku? Życzę miłego tygodnia czekającym w lubelskiej kolejce sanatoryjnej i doczekania się upragnionego przydziału do sanatorium
Witam kolejkowiczów Bardzo wolny spadek numerków z początkiem tygodnia , u mnie zaledwie około 30 numerków . Zobaczymy jakie notowania będą w piątek . Oby mam spadały numerki szybko , czego Wam i sobie życzę . Pozdrawiam
U mnie podobnie spadek 33. Idzie równo tyko ja nie liczę na szybkie sanatorium. Wiem kiedy mogę się spodziewać. To dopiero lato przyszłgo roku a jeszcze przede mną w tym roku mam sanatorium w 2016 planuję 2 wyjazdy