Muszyna maj- czerwiec 2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
agatere
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 maja 2015 14:34

Re: Muszyna maj- czerwiec 2015

Post autor: agatere »

KaHatki pisze:Witam :)
Wyjeżdżam w tym terminie na turnus do Muszyny na Mściwujewskiego. Czy jest ktoś, kto również tam się wybiera w tych miesiącach?
Witam, ja jadę do Muszyny 26 maja. Jadę pierwszy raz i jestem zielona. Chętnie dowiem się jaką opinię ma ośrodek i jakie są warunki. Pozdrawiam.
xzibi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2013 14:27
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 1 raz

Post autor: xzibi »

KaHatki pisze:Mam coraz więcej informacji :kwiat: Świetnie :) Czyli neta niet, o ile nie mam własnego :ugeek:
A ten "dół" parkingowy dla autek jest bardzo na dole od bazy sanatoryjnej czy niekoniecznie ? I czy w ogóle jest to "dół" bezpieczny, a płatny jest płatny bo strzeżony?
Nie jest aż tak wysoko minuta i już jesteś co do bezpieczeństwa moja opinia jest taka, że policjanci to tam maja jak na zapiecku.Ogólnie cisza i bezpiecznie. A te płatne parkingi są nie strzeżone.Niektórzy zostawiali autka na drodze dojazdowej ale ich wyganiali.
KaHatki
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 29 kwie 2015 19:27
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: KaHatki »

Fajnie, że odezwałaś się agatere, czyli terminy zgadzają się.
Mam nadzieję, że jeszcze nam ktoś dopowie to i owo z ciekawostek.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Za mojego pobytu wylali faceta za wódę ale rzeczywiście przesadził bo lekarz dyżurny 3 razy go upominał i mały włos nie doszło do rękoczynów. Uważam , żę lekarz miał rację. Parkowanie na dole w odległości 200, 300 m od sanatorium.
KaHatki
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Ciekawe czy dobrze zrozumiałam Wasze niektóre informacje :ugeek:
Czyli... nieco zaoszczędzić i parkować 300 metrów od sanatorium a kasę przeznaczyć na inne używki niż alkohol. Nie zabierać czajnika za to zabezpieczyć się w przewód do TV. Wi-fi nie ma, a komputer w sanatorium obok. Uśmiech i czujność na twarzy :P
zibi2251
Na forum od: 18 maja 2015 10:17

Post autor: zibi2251 »

Witam. Kilka informacji uzyskanych telefonicznie: Internet 17zł cały turnus połączenie kablowe, telewizor 55zł,parking na miejscu 6,50zł za dobę, można bezpłatnie na parkingu miejskim.
Kitunia
Na forum od: 30 gru 2014 08:25
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Kitunia »

Chyba na ten sam turnus jedziemy. Jadę z koleżanką. Będziemy od niedzieli w Krynicy a we wtorek rano zakotwiczymy w Muszynie. Wszystkie pokoje są z łazienkami i balkonami. Jedziemy z okolic Warszawy. A ty s :roll: skąd będziesz? :roll:
agatere
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 maja 2015 14:34

Post autor: agatere »

Witam. Ja również jadę z okolic warszawy, niestety pociągiem. Dowiedziałam się, że nie ma lodówki, czajnik jest na korytarzu a jeden ręcznik, który dostaniemy wymieniany jest raz w tygodniu. Poza tym trzeba zabrać kostium i klapki basenowe. Pozdrawiam i do zobaczenia na miejscu.
KaHatki
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Z tym telefonem to dobry pomysł zibi2251.
Tylko nie wiem czy rzeczywiście nowe osoby wraz z rozpoczęciem turnusu są przyjmowane dopiero od 9 rano. A może to były zakłócenia na łączach :ugeek:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

To jest możliwe Jak byłem w Ciechocinku w Szpitalu nr 1 rejestracja była dopiero o12.
ODPOWIEDZ