Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
KaHatki pisze:Mam coraz więcej informacji Świetnie Czyli neta niet, o ile nie mam własnego
A ten "dół" parkingowy dla autek jest bardzo na dole od bazy sanatoryjnej czy niekoniecznie ? I czy w ogóle jest to "dół" bezpieczny, a płatny jest płatny bo strzeżony?
Nie jest aż tak wysoko minuta i już jesteś co do bezpieczeństwa moja opinia jest taka, że policjanci to tam maja jak na zapiecku.Ogólnie cisza i bezpiecznie. A te płatne parkingi są nie strzeżone.Niektórzy zostawiali autka na drodze dojazdowej ale ich wyganiali.
Za mojego pobytu wylali faceta za wódę ale rzeczywiście przesadził bo lekarz dyżurny 3 razy go upominał i mały włos nie doszło do rękoczynów. Uważam , żę lekarz miał rację. Parkowanie na dole w odległości 200, 300 m od sanatorium.
Ciekawe czy dobrze zrozumiałam Wasze niektóre informacje
Czyli... nieco zaoszczędzić i parkować 300 metrów od sanatorium a kasę przeznaczyć na inne używki niż alkohol. Nie zabierać czajnika za to zabezpieczyć się w przewód do TV. Wi-fi nie ma, a komputer w sanatorium obok. Uśmiech i czujność na twarzy
Witam. Kilka informacji uzyskanych telefonicznie: Internet 17zł cały turnus połączenie kablowe, telewizor 55zł,parking na miejscu 6,50zł za dobę, można bezpłatnie na parkingu miejskim.
Chyba na ten sam turnus jedziemy. Jadę z koleżanką. Będziemy od niedzieli w Krynicy a we wtorek rano zakotwiczymy w Muszynie. Wszystkie pokoje są z łazienkami i balkonami. Jedziemy z okolic Warszawy. A ty s skąd będziesz?
Witam. Ja również jadę z okolic warszawy, niestety pociągiem. Dowiedziałam się, że nie ma lodówki, czajnik jest na korytarzu a jeden ręcznik, który dostaniemy wymieniany jest raz w tygodniu. Poza tym trzeba zabrać kostium i klapki basenowe. Pozdrawiam i do zobaczenia na miejscu.
Z tym telefonem to dobry pomysł zibi2251.
Tylko nie wiem czy rzeczywiście nowe osoby wraz z rozpoczęciem turnusu są przyjmowane dopiero od 9 rano. A może to były zakłócenia na łączach