Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Kudowa jest ładna. Bardzo mi się tam podoba. Jest gdzie spacerować. Jest miejscowa woda mineralna do picia. Odbywają się koncerty muzyczne.
Bristol - trochę blokowaty budynek, dawniej MSW. Warunki dobre. Można uzgodnić indywidualną dietę. Jedno z niewielu sanatoriów posiadających dobrze zaopatrzoną bibliotekę
O rozrywkach typu dance nie piszę, gdyż one mnie nie interesują.
Ciekawostka: jest restauracja z czeskimi potrawami i sklepy z czeskimi towarami.
Udanego wypoczynku
Witam. Danusiu ja nie jadę ze skierowania, jedzie mój mąż prywatnie. W pomorskim czeka się około 18 m-cy.Ja w kwietniu skorzystałam ze zwrotów.Pozdrawiam
Witam. Danusiu jeżeli minęło 18 m-cy od ostatniego Twojego pobytu to dzwoń do fnz i poproś o zwroty, możesz wybrac fajne miejsce, jeżeli będą. Pozdrawiam
Witaj Ela- Ela .Z Kudowy wróciłam dwa tygodnie temu i potwierdzam to co pisali moi poprzednicy .Dodam że ,są organizowane wycieczki popołudniu i całodniowe np.do Pragi,Drezna, Wiednia ,Książ,a te popołudniowe to :Skalne miasto w Czechach ( polecam ) Góry Stołowe , Zloty Stok i wiele innych kazdy cos sobie wybierze.Polecam wybrać się na godzinna przejażdzkę elektrycznym pojazdem z pod san.Polonia .Kierowca bardzo ciekawie opowiada historie Kudowy pokazujac ciekawe miejsca .Oprócz altanki mozna wybrac sie pieszo do zródełka Matki Bożej w lesie za targiem .W Bristolu są wieczorki taneczne,równiez w Piekiełku w Raju i Kosmicznej .Fontanna na kolorowo pod swietlana tak jak w Polanicy tylko mniejsza. Do Polanicy można się wybrać samemu jest dogodny dojazd PKS .Ogólnie jest co robić w wolnym czasie i pogoda jakos zawsze była lepsza niz podawali w TV. Mnie sie tam bardzo podobało, pozdrawiam i życze udanego wypoczynku.