Kołobrzeg Perła Bałtyku 12-06 do 03-07 2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
walentina
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 maja 2014 23:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 10

Re: Kołobrzeg Perła Bałtyku 12-06 do 03-07 2015

Post autor: walentina »

Nie liczy się wiek.ale żar ciała i ducha...Darku. :D
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Normalnie Walentino szkoda ,ze znam Cię tylko wirtualnie bo gdyby w Realu to normalnie jeszcze bym się ..przytulił :serce:
i wtedy dopiero by się działo .
A co do peselu niestety co roku jest niższy ...
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Wzorem Mojego Kolegi ,który odwiedza Perłę ,ale 2 turnusy po mnie pozwalam sobie jak określił to Robeo ..PODBIĆ temat -jest już w Kołobżegu Agnez i przeciera szlaki niedługo dołaczy Agnieszka czyli czas zająć się zakupem kuszetki.. ;)
Awatar użytkownika
aqula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: aqula »

Mój bilet już czeka :) czas dokończyć pakowanie:)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Reasumując Aga już wsiada prawie do pociągu ..niestety na jej trasie będzie problem.
Zachciało Mi się na BOGATO trasą Czerwona do Kołobrzegu a tutaj Urocza Pani w TLK-Inercity cholera nie wiedziałem że jest tyle spółek na Koleji i ,ze nie kupię już biletu PKP ;)
Okazało się ,ze ze śląska jeden z dwóch nocnych pociągów w kierunku Kołobrzegu z ..kuszetkami ma je tylko do ..Gdyni a z Gdyni jest komunikacja łączona pociąg -autobus -pociąg i trwa to już jakiś czas o zmoro jaki to problem jednym torem puścić pociąg a drugi sobie remontować 24 godz na dobe ..rozumię -ekologia i należy dbać o sen dla zwierzatek w nocy a podrózni cóz kupuję bilet kolejowy jadę autobusem
Wybrałem inny wariant przez Szczecin.-trasa ..Niebieska

Otóż Agnieszko jak wspominałem myślę ,że do Naszego przyjazdu zrobisz Sondaż gdzie można napić się jak wspominałaś małego z pianką :lol:

ok

W związku z rozpoczynającym się za dni..18 Turnusem podbijam Temat wszak mój kolega Robeo ma na liczniku wyższą cyfrę i aby wzbudzić Delikatna zazdrość-Jako Dobry Polak-katolik informuję ,że Zostało dni...18 a u Ciebie ..Robercie 8-)
Awatar użytkownika
aqula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: aqula »

Otóż to, do pociągu będę wsiadać w czwartek o 5.18 czyli do wyjazdu ile Panowie zostało:-P :-P

Darku z tego co widziałam na stronie PKP utrudnienia są do dzisiejszego dnia do północy i nie ma żadnych innych informacji na temat takich niedogodności, ale o tym się przekonam niedługo ...

Co do rekonesansu na pewno zrobimy i zloty trunek razem uda się gdzieś wypić :-) :-)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

[quote="aqula"]Otóż to, do pociągu będę wsiadać w czwartek o 5.18 czyli do wyjazdu ile Panowie zostało:-P :-P

Darku z tego co widziałam na stronie PKP utrudnienia są do dzisiejszego dnia do północy i nie ma żadnych innych informacji na temat takich niedogodności, ale o tym się przekonam niedługo.

Ja wybrałem opcję pociagu POGORIA
TLK48201 POGORIA

Wyjazd z Katowic o godz 21,09 z przesiadka w Białogardzie o 9,09 czyli Trójmiasto około 6,00 i wg informacji uzyskanych na odnowionym katowickim dworcu pociąg ten kuszetki prowadzi TYLKO do Gdyni gdzie następuje przeprowadzka do Nowego pociągu ..Tylko 2 klasa tzw żółtek dojazd nim do stacji X przesiadka na autobus przejazd do Miejscowości Y skąd znów żółtek do Białogardu a stamtąd przesiadka na pociąg do Kołobrzegu
Dlatego wybrałem opcję szczecińską

A prace na trasie Gdańsk-Szczecin ( przesiadki na podstawiony autobus )wg pracowników katowickiego dworca posiłkujących się ..kompem podłączonym do TLK czy też Inter City potrwa do 20 czerwca !!!!!
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dobry termin i dobry ośrodek. Należy tylko życzyć dobrej pogody :)
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2012 10:56

Post autor: Robeo »

Super macie - już tak blisko. A u mnie jeszcze dokładnie 2 miesiące na liczniku. Dziś mamy 27 i 27 lipca rano wyjeżdżam, bo chcę być na miejscu na wczesne popołudnie. Żeby zabezpieczyć się przed takimi problemami podróżnymi jadę samochodem. Przyda się też na miejscu - szybciej można dotrzeć do ościennych miejscowości i generalnie pozwiedzać. Cóż - odliczamy dalej :lol:
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Ale my będziemy mieli ładniejszą pogodę :D :D :D :D ( może.... ;) )
I oby te problemy z dojazdem się skończyły :evil: :evil: :evil: bo ja jadę pociagiem...
ODPOWIEDZ