Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam. Nie popadaj proszę w skrajności. Tam jest naprawdę ok. Byłem w Gracji wielokrotnie i zawsze byłem zadowolony. Oczywiście - nie wszystkim pacjentom sie podobało, ale nic na to nie poradzimy. Niektórzy w domu tego nie mają, a wymagania stawiają wysoko. Myślę, że jeżeli ktoś ma luksus w domu to nie czeka 1.5 roku na skierowanie z NFZ tylko jedzie za własne. Najlepiej sprawdzić na własnej skórze. Ale jest OK. Pozdrawiam.
Miałam nadzieję na wygodny dojazd z Gniezna do Ciechocinka.Autobus jedzie przez Toruń,to na miejsce dotrze chyba dopiero wieczorem, będą już zajęte wszystkie lepsze miejsca w pokojach.Pozdrawiam kuracjuszy.
Niedawno wróciłam z sanatorium ,,Gracja".Było super zabiegi wspaniałe,a to było dla mnie najważniejsze.Jeden minus problem z powrotem do domu.Życzę wszystkim kuracjuszom dobrego samopoczucia .