Powrót z Buska Zdroju 3.06.2015 do Kołobrzegu

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
yass
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 maja 2013 14:08
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Powrót z Buska Zdroju 3.06.2015 do Kołobrzegu

Post autor: yass »

Cześć Alka :D :D :D
No i teraz mam wyrzuty sumienia ;) że prosiłem Ciebie i zabierałem Tobie "cenny czas" sanatoryjny :lol: na zbieraniu informacji na temat mojego przyszłego sanatorium, za co jestem Ci niezmiernie wdzięczny i zobowiązany, przesyłam Ci za to tylko te malutkie :kwiat: :kwiat: :kwiat: a powinno być zaproszenie na kawę albo duże piwo i buziaki :? ale jak to zrobić ??? nie mam zielonego pojęcia ! :( .
No to Alka jestem wdzięczny za informacje jakie mi przekazałaś i spokojniejszy na pewno mi się przydadzą :!: choćby nawet te o pokojach jak i o parkingu, czyli ze trzeba przyjechać wcześniej bo liczba miejsc parkingowych ograniczona.
i ciesze się że warunki mieszkaniowe są dobre bo będę mógł w lipcu odpocząć i rehabilitować się (pod każdym względem" ;) w Busku i to w tak fajnym miesiącu.
Jeszcze raz Alu wielki, wielkie, dzięki !!! i życzę Tobie na resztę pobytu w Busku tego, czego byś sobie sama życzyła ;)
Wiesz Alu to po Twojej sugestii nie zabieram żadnej książki, bo nie ma sensu aby mi zajmowała miejsce w bagażu, może bardziej przyda się jakieś dodatkowe eleganckie spodnie, polo lub koszula hehe
pozdrawiam!
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 41 razy

Re: Powrót z Buska Zdroju 3.06.2015 do Kołobrzegu

Post autor: alka50+ »

Yass...wróciłam dzisiaj i dopisuję.....za zwykłe dziękuję hi.

Dowiedziałam się ,że w Stefanie powstaje drink bar :?: lub kawiarenka :?: i zapewne nim dojedziesz może być otwarty. Podobno brakowało tam takiego miejsca gdzie można się spotkać , posiedzieć bez wychodzenia do pobliskich kawiarenek.

Zyczenia Twoje dla mnie się spełniły. Wróciłam zadowolona z zabiegów,z pobytu ,wypoczęta i radosna z dodatkowym bagażem hi poznanych ,zakręconych pozytywnie ludzi. Stanowiliśmy fajną paczkę i ,,cenny czas na turnusie,, wykorzystaliśmy maksymalnie. Każdy dzień był z :) i ze :lol: W takim Gronie nie mogło być inaczej.

Miłego pobytu ,dobrego towarzystwa, skutecznej rehabilitacji i wrócisz jak ja :D :D :D
ODPOWIEDZ