Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
TAKKKK NIKT NIC NIE WIE
NIKT NIC NIE ROBI
WIEC DLACZEGO NA TYM TEMACIE I NA TEMACIE AGA13 JEST NAJWIĘCEJ GOŚCI I WYPOWIEDZI TO MÓWI SAMO ZA SIEBIE
-PRAWDA
LUDZIE CHCECIE UCISZYC TEMAT ZWŁASZCZA 'PANIE'
A TO CIEKAWE
A ILE DAJE DO MYŚLENIA
ALE NIE TRZEBA MYŚLEC BY...
PRZECIEŻ WIADOMO CO TAM SIĘ DZIEJE
Pojedyncze przypadki -mąż AGI czy żona Adama nie muszą potwierdzać reguły,że wszyscy w sanatorium szukają ,,wrażeń" i nie można wszystkich mierzyć tą samą miarką,bo każdy człowiek jest INNY!!!Trzeba być,widzieć,poznać, a potem oceniać!
Hej Max wybierz trzecie miejsce. Nałęczowa nie polecam zaś w Ciechocinku tańców nie brak ale możesz mieć problemy z interesującym Cie przedziałem wiekowym
Pozdrawiam
Wiele lat temu byłem w Międzyzdrojach , w sanatorium Stilon-to były czasy! Dansingi i nocna zmiana pokoi. A w razie problemów kwaterunkowych , hotel PTTK.
Teraz oczekuje na termin wyjazdu , długa kolejka . Ale czy będzie tak jak w Międzyzdrojach-wątpię . CZasy się zmieniły , i wiek nie ten . Ale spróbuję .
Jak wrócę to opisze.
Wróciłam niedawno z sanatorium i stwierdzam, że tylko jednosti hulają. Poza tym jest juz chyba regułą, że większośc to panie, a panow jak na lekarstwo. Do tego średnia wieku 65. A jak ktoś ma zasady to i nawet okazja nie wystarczy.
... jeśli chodzi o temat sexu i miłości sanatoryjnej to moje zdanie jest takie, że wszystko zależy od tego po co się do sanatorium jedzie. Właśnie wróciłam z St. Lukasa i nie jestem wcale zdziwiona tym co tam zobaczyłam. Ludzie jak ludzie - jedni chcą się leczyć, drudzy poznać kogoś ciekawego, miłego, a może nawet na ten krótki czas się zakochać!!! Ci drudzy są w pewnym sensie śmieszni, bo już z samego początku zaczynają tzw. łapankę, wyrywkę, by zaklepać sobie co ładniejsze i ciekawsze panie...często są zajęci tylko tym, by sobie coś upolować tak, więc zabiegi to dla nich strata czasu, chyba że czekając na nie można też jakąś interesującą panią poznać.
hej, hej dancingi są w moim turnusie były w piątki od 19 tej do 22.00 ale p. dyrektor przedłużała nam zabawę do 22.45- warunkiem było ustawianie stołów na miejsce oraz nakrycie ich. Można także bawić się w Zdrojowej i wydaje mi się, że tam też jest fajnie, bo schodzą się ludzie z całego Świeradowa i można zapoznać wiele ciekawych osób...