Polańczyk- PLON

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
elaw35
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 19:31
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8

Re: Polanczyk- PLON

Post autor: elaw35 »

No i moi drodzy jestem juz w Polanczyku,w Plonie choc po malych perypetiach w podrozy,dostalam pokoik 2 osobowy,chwilowo jeszcze nie mam wspołlokatorki,jest przytulny,jest łazienk,telewizor,i to tyle jak na pierwsze godziny spedzone tutaj..pozdrawiam wszystkich
malutka
Na forum od: 02 lut 2013 00:06

Post autor: malutka »

Omijajcie "PLON" i "AMER POL" szerokim łukiem . Jestem o własnie w "PLONIE" , warunki może i ok , tzn szału nie ma ale da się żyć . Ja jestem z ZUS-u zabiegi w zasadzie polegają na ćwiczeniach fizycznych przy czym nikt mnie się nie pyta co mi jest tylko każą ćwiczyć wszystkim to samo , czy ma chory kręgosłup czy nadgarstek.Za to pijanych sporo (płeć bez znaczenia) , wyszynk na miejscu. Byłam we wrześniu w Rymanowie Zdroju i tam zupełnie inaczej było. Tutaj to jest spęd samotnych kobiet i szukających wrażeń napalonych chłopów ( OCZYWIŚCIE NIE WSZYSCY !!! ale 69%na bank) Jeśli tak ma wyglądać rehabilitacja to lepiej wykupić sobie zabiegi tam gdzie sie mieszka , chyba że wyjazd do "sanatorium" ma służyć zasadzie "poszaleje bo lata lecą". Jak ktoś chce szczegóły chętnie odpowiem
Awatar użytkownika
elaw35
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

To nie jest wporzadku oceniac wszystkich jednakowo,ja tez jestem w Plonie i wcale nie jest to całkiem prawda..sa osoby ktore sie bawia,ale wcale nie wszystkie i nie w ten sposob..taka opinia robi sie krzywde osobom ktore sa wporzadku i zachaowuja sie jak nalezy,,a to ze ktos zejdzie do kawiarni posłuchac muzyki i wypic cole,to nie przestepstwo ,po to tu jest,,chyba ze osoba ktora wyraza w ten sposob swoje zdanie nie ma wziecia lub szkoda jej na cole i boi sie wyjsc miedzy ludzi,,wiec na to tez jest sposob,działa tu poradnia psychologiczna,,pacjeci chetnie widziani..a tak pozatym to nie wiem czemu ta opinia rowniez doleciala AMER-POLU,przebywajac jako kuracjusz w Plonie..pozatym tu sa osoby nie tylko samotne i zachowuja ie moze gorzej niz te samotne..pozdrawiam
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Witam ! A jak panie sprzatające dalej królewny ? Byłam tam dokładnie rok temu "koty "fruwały po korytarzach a Panie sprzątające .................. najchętniej" nie przeszkadzałyby kuracjuszom" :roll: za to lubiły być goszczone w pokojach (1piętro). Na ustach Pań recepcjonistek też rzadko gościł uśmiech. Nie zapomnę i polecam zupę dupę (tak, tak dokładnie taka nazwa) w karczmie na przeciw. Nie "U Bata" tylko w tej drugiej zapomniałam nazwę :? Pozdrawiam i miłego wypoczynku wszak nie jest tam najgorzej choć ze względu na porę...............trochę kiepsko :oops:
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: madzia »

moze ktos byl w plonie w polanczyku?prosze o opis.
Awatar użytkownika
elaw35
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam..jesli chodzi o te koty na korytarzach,to nadal sobie fruwaja,panie sprzataczki juz na krolowe chyba sie mianowały,,obsługa/łacznie z kuchnia/tak chocby łaske robili jak maja cos powiedziec człowiekowi,albo pomoc..no i zabiegi sa extra,,cwiczenia,cwiczenia i cwiczenia.......zajecie od rana do kolacji..pozdrawiam
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

a prosze jeszcze napisac co trzeba zabrac ze soba oprocz dobrego humoru
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzień dobry! Dużo z moich koleżanek i ja sama wypełniając na koniec ankietę podzieliłyśmy się wrażeniami ale widocznie urna stoi czy stała tak "dla fasonu". Głośno mówiono,że niektóre dziewczyny sprzątające mają dobre układy z dyrekcją i im wszystko wolno :roll: :shock: Jak widać tam nic się nie zmienia mimo całkiem dobrych w większości warunków lokalowych. Najbardziej zadowoleni są Ci bardziej trunkujący im nic nie przeszkadza :) .Pozdrawiam i dobrej pogody życzę :)
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

a ogólnie dobre wspomnienia z polanczyka,czy zł :( e?pozdrawiam :)
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Złe -nie, gdyby nie takie mrozy jak były i można było spacerować byłoby całkiem , całkiem :)
ODPOWIEDZ