Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam ,pierwszy raz w życiu wyjeżdżam do sanatorium solinka turnus od 23 czerwca .Jadę samochodem z w-wy mogę zabrać 1 osobę . Nie wiem jaka jest praktyka ,na skierowaniu start data 23.06 ludzie piszą na forum o możliwości przyjazdu dzień wcześniej na czym ten myk polega , od której godziny można się zakwaterować ? Mam uraz barków ale nogi sprawne zamierzam zabrać rower . Solinka leży nad wodą czy można tam pływać wpław ? Które pokoje są OK czy brać pokój dwuosobowy czy też weselej będzie w większym towarzystwie ? .Pozdrawiam
Witam
Też pierwszy raz wyjeżdżam do sanatorium, do Polańczyka. Jestem chętna na wspólną podróż do sanatorium. Turnus rozpoczyna się 23 czerwca i myślę , iż wystarczy wyjechać rano. Czytałam trochę o tym co trzeba zabrać ze sobą i okazuje się , że jest tego sporo. Też nie mam doświadczenia w tej materii. Jeśli Pan ma ochotę to możemy popisać na prywatnym mailu. Podaję adres ; [email].pl
Jak się dogadamy to spędzimy wspólną podróż.
Witam. Mam skierowanie do Solinki w sierpniu. Podaję link na temat warunków pobytu. "Za to" byłabym wdzięczna, za relację z Pani pobytu dotyczącej samego sanatorium, wystroju pokoi,zabiegów, personelu, wycieczek, itp..... http://www.solinka.net2000.pl/index.html.
Pozdrawiam i życzę miłego pobytu.
Zadzońcie do sanatorium i dowiecie się u źródła wszystkiego. Można zakwaterować się dzień wcześniej odpłatnie oczywiście i w miar wolnych miejsc ale o to pytajcie w ośrodku. Piękna mieścina. Powodzenia.
Dziękuję. Oczywiście zadzwonię bliżej terminu, wiem że można być dzień wcześniej za 66 zł, od godz. 14. Mnie chodzi raczej o takie informacje od kuracjuszy, których recepcja nie udzieli..... pozdrawiam.
Witam miałem przyjemnosc byc dwa razy w Polanczyku naprawde warto polecic mozna popływac kajakiem ale co do roweru tez duzo jezdze na rowerze ale tam chyba bym nie radził zbyt trudne trasy, co do pokojów to zalezy co kto woli jak odpoczynek to jedynke jesli są , jest duzo atrakci w postaci wieczornych potancowek, a wycieczki oczywiscie Wegry termy polecam z degustacją win, oraz Lwow choc nie wiem czy teraz bedzie w ofercie , wszystkie godne polecenia , zycze miłych chwil i cudownego pobytu
Witaj imaqo mój pobyt był w Plonie więc o Solince nie będę pisać .Ale jeśli chodzi o rowerek to jak najbardziej mogę polecić fajne trasy rowerowe ( są oznakowane ) Polańczyk , Wołkowyja,Górzanka, Bereźnica Wyżna, Berezka,Myczków i powrót do Polańczyka coś około 25 km . Jest trochę podjazdów ale i dużo punktów widokowych gdzie można odpocząć .Można jeszcze lekko zmodyfikować tą trasę i z Bereźnicy Wyżnej skierować się na Wolę Matioszową i dopiero do Berezki .Po drodze zabytkowe kościoły , cerkwie i wspaniały widok na Jezioro Solińskie .Polecam Ci też sporo zdjęć z Polańczyka dodanych przeze mnie , jak i innych forumowiczów którzy tam byli pod tym linkiem http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewto ... =21&t=9502 Super pogody i udanej kuracji