Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jak na razie zwroty tylko z gór, a ja tak chciałbym ukoić szumem bałtyckich fal....
Były propozycje do Kudowy Zdrój - Polonia i Bristol, ale zrezygnowałem.... Podobnie jak z nałęczowskiego Fortunata.
Szanse są niewielkie lecz niech żywi nie tracą nadziei....Miły kontakt z NFZ więc będę próbował dalej...
Pewnie, że próbować warto tym bardziej, że kontakt z NFZ jest miły czego o naszym nie można powiedzieć.
Cierpliwość może być nagrodzona upragnionym morzem czego Ci życzę
Bądź cierpliwy Violet. Na pewno Ci się opłaci. Ja ze zwrotów dostałam kiedyś Wojskowy w Krynicy ( chciałam góry). Moja cierpliwość została nagrodzona. A kontakt z NFZ też miałam przyjemny.
Pozdrawiam
a dostałem...
bo decyzja przydziału kuracyjnego zapadła po prawie 2 miesiącach od przedziału czasowego gdy w funduszu dzielono kiszkę ...
zgłosiłem się tylko z zaświadczeniem z firmy o terminie zaplanowanego urlopu a funduszowi wyrobnicy od razu znaleźli nadział sprzed więcej niż kilku tygodni...
wnioskując o inną lokalizację otrzymałem naukową laurkę z wytłumaczeniem, że oni nie muszą - to znaczy decyzja balneologa jest jak papieski dekret ...
...
to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
violet 58 Ciebie po prostu Nałęczów kocha takie bijące masz w awatarze, to ciągle tylko Nałęczów i Nałęczów .
Czekaj i próbuj ..oby znów nie wypadło do ... --N.....owa
Dzis zadzwonilem i ze zwrotów dostałem 23.06 SANATORIUM UZDROWISKOWE MARYSIEŃKA w Cieplicach Jelenia Góra,niemogę tu na forum znalesc informacji o tym sanatorium może ktoś był coś podpowie .
stokrotka pisze:violet 58 Ciebie po prostu Nałęczów kocha takie bijące masz w awatarze, to ciągle tylko Nałęczów i Nałęczów .
Czekaj i próbuj ..oby znów nie wypadło do ... --N.....owa
Chyba zmienię ten avatar.... znów Nałęczów i nawet na 28 dni...