Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie do przodu właśnie dostałam Kudowę Zdrój od 09.06 z zwrotów. Odpowiada mi to ponieważ w/g numeracji miałabym wyjazd w sierpniu, ale niestety mam skierowanie na rezonans. Tak więc bardzo dziękuję za podpowiedź żeby dzwonić i prosić o zwrot. Pierwszorazowy forumowicz musi sie wszystkiego douczyć i dowiedzieć.Pozdrawiam
Witam Ilonusia piszesz że pierwszorazowy forumowić musi się douczyć ,każdy z nas tak zaczynał zwoty okazały się dobrym
miejscem kuracji jeszcze dobry okres jak zawsze życzy udanej kuracji pozdrawiam
Witam Z miejscem i czasem wyjazdu do Kudowy udało mi się . Teraz czekam na potwierdzenie w pracy czy dostanę urlop. Moja szefowa zastanawia się bo mamy gorący okres kontrolny, ale procedury zwrotu już przyznanego wyjazdu są bardzo zawiłe i może to będzie na moją korzyść. Pozdrawiam miłe koleżanki. Na pewno będę korzystać z podpowiedzi w przyszłości bardzo się przydają.Pozdrawiam.
Dzis zadzwonilem i ze zwrotów dostałem 23.06 SANATORIUM UZDROWISKOWE MARYSIEŃKA w Cieplicach Jelenia Góra,niemogę tu na forum znalesc informacji o tym sanatorium może ktoś był coś podpowie .
Potwierdzam opinię Selen. Byłam 2 razy w Cieplicach z ZUS. Było super. Jest gdzie chodzić na spacery. 2 piękne parki. Na parkietoterapię też było kilka możliwości żeby wyjść. Marysienka jest naprzeciwko Domu Zdrojowego gdzie są wszystkie zabiegi i stołówka. W Marysience było super towarzystwo i większy luz. No i super wycieczki.Praga, Drezno, Szwajcaria Saska.....i jeszcze dużo innych. Pozdrawiam