SANATORIUM ST.LUKAS SWIERADÓW ZDRÓJ

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Piast Wrocławski
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 kwie 2011 11:00

Re: SANATORIUM ST.LUKAS SWIERADÓW ZDRÓJ

Post autor: Piast Wrocławski »

Olu nie śmiem wątpić że nie będę jedynym :D ale jeszcze ważna kwestia wieku :P ciężko z osobami 2 razy starszymi będzie wieczorami odwiedzać bary ;D a że mam 24 lata, obawiam się że będę jednak jednym z nielicznych w tym wieku :P
Olcia19895
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2011 11:54

Post autor: Olcia19895 »

Cześć Piaście:)
Sama jestem w podobnym wieku, nawet młodsza, także mam takie same obawy jak Ty, ale uważam,że na pewno znajdzie się zawsze odpowiednie towarzystwo:)

Pozdrawiam!:)
Piast Wrocławski
Kuracjusz
Kuracjusz

To już wiem Olu z kim będzie można wyskoczyć wieczorem czasami na piwko ;D odezwałem się nawet do Ciebie na gadu jakoś niedawno ale nie było żadnego odzewu ;P Mam nadzieje że pojedziemy i będzie nie tylko ciężka rehabilitacja ale i dobra zabawa :)
Janekw63
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2011 20:20

Post autor: Janekw63 »

Jadę samochodem i mam dwa miejsca wolne. jade z Pabianic.mogę zabrać dwie osoby. kotakt tel.
785130156.Bogdan
Janekw63
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2011 20:20

Post autor: Janekw63 »

Także jadę na turnus od 26.04 2011 do Lukasa.Jadę samochodem. Mam dwa wolne miejsca, mogę zabrać z okolic Łodzi.tel. 785130156.Bogdan
Piast Wrocławski
Kuracjusz
Kuracjusz

Widzę że kilka osób jedzie samochodem. a co z parkingiem ? bo czytałem że lukas posiada własny parking, lecz płatny. czy są to takie małe sumy, czy będziecie auta po całym Świeradowie rozstawiać ;> ? i wie ktoś o której najlepiej się zjawić ? czy jest różnica czy będę rano czy wieczorem ?
kpk
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2011 16:07

Post autor: kpk »

witajcie byłam w świeradowie rok tem ośrodek lukas to jeden z lepszych co do zabawy to trudno znależ bo dużo starszych niemców więc iprezy pokojowe a parking znajdziesz obok na chodniku , jak bedziesz rano to masz wybór pokoju
pozdrawiam ja jade już niedługo
Piast Wrocławski
Kuracjusz
Kuracjusz

kpk, a możesz powiedzieć co Twoim zdaniem jest lepsze? Brać pokój jednoosobowy jeśli będzie możliwość,czy raczej lepiej z kimś ;>
Bawarka
Na forum od: 04 kwie 2011 12:25

Post autor: Bawarka »

Jadę 26-ego z Wrocławia.......czy jedzie ktoś jeszcze?
kpk
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2011 16:07

Post autor: kpk »

witaj jak jedziesz z zusu to marne szase na jedynke ja biore zawsze 2 lub3 jest rażniej a dopasywują do wieku jest net
ODPOWIEDZ