Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
MaKa1 pisze:Oj, krisss napewno jesteście kochane dziewczyki ....i...odzywać się tu zaraz kto jedzie do Iwonicza ,a mnie to możecie przemycić...to chetnie powiększę ekipę
MaKa nie ma sprawy ...przyjeżdżaj ...przewaletujemy Cię
Lewku nie wiesz\ jak bardzo się cieszę że Cię poznam
ruda pisze:
MaKa1 pisze:Oj, krisss napewno jesteście kochane dziewczyki ....i...odzywać się tu zaraz kto jedzie do Iwonicza ,a mnie to możecie przemycić...to chetnie powiększę ekipę
MaKa nie ma sprawy ...przyjeżdżaj ...przewaletujemy Cię
Maka ja jak już coś to mam duża walizę tak że się zmieścisz a po drugie jadę samochodem tak bez problemu gdzieś z tylu cię ulokuję
darek pisze:skoro ma być ogólno-forumowe "waltowanie" to może spróbuję u walentny może przygarnie kropka
Darku my przygarniemy i będzie będzie zabawa iiiii......
kto jeszcze chętny hmmm