Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Aleksandrów Kujawski to senne miasteczko i sanatorium niestety też.
Na dancingu w barze jest wysokoprocentowy alkohol i sporo jego amatorów w pierwszej
kolejności co nie sprzyja dobrej atmosferze
Może jakiś bywalec może doradzić gdzie najlepiej spędzić wolny czas w Ciechocinku
nie tylko na dancingu co zobaczyć i jak wrócić / nie wziąłem samochodu ani komputera
by mieć święty spokój ale nudy na pudy /
oj Dario, Dario. .. Spotkania forumowe juz były w Ciechocinku od pierwszego dnia pobytu; ) Wpadnij dziś do cafe, zostajemy na miejscu to pogadamy. Niebieska sukienka.
Dario,jak znajdziesz niebieską sukienkę to już nie będziesz się nudził
Nawet ja przed wyjazdem z Ciecha zaliczyłam ten senny Aleksandrów.Ale dacie radę
Ja byłam wcale nie jest tak żle ,
luz można wybyć gdzie się chce ,jeszcze teraz pogoda super .
Można wziąśc rower pojezdzic po okolicy .
Do Ciechocinka blisko -busy ,autobusy co chwile .
A i w tej klubokawiarni też się pobawic,niezła muzyka na żywo ,
nie wszyscy piją ,a że znajdą sie tacy to chyba na każdym turnusie tak jest .
Można trafić jeszcze gorzej np.Osieczek ,tam to juz wogóle ,
jak sie pojedzie jesienia to na zbiorach można dorobic,
bo nic innego nie ma tylko sady.
Najważniejsi w sanatorium są ludzie ,bez nich to faktycznie nudy ,
więc nic nie pozostaje tylko rozejrzeć się dookoła ,może ktoś tez czeka ,
bo czuje się samotny,i chce poznac kogoś do wspólnych wypadów .
Powodzenia ,
Polecam wycieczkę do Torunia.
Jest blisko i można tam pojechać nie jeden raz.Zachęcam do zwiedzania pięknego Starego Miasta i jego zabytków.
Zabytki te wpisane są na listę światowego dziedzictwa UNESCO.
Dla relaksu można odbyć rejs statkiem po Wiśle.
Dla łakomczuchów są toruńskie pierniki.
Jestem pod urokiem tego miasta i mogłabym je odwiedzić ponownie.
Szczerze zachęcam i polecam.
Jak można się nudzić skorzystaj z podpowiedzi Suzen .niesamowite , ja nawet na pustkowiu bym się nie nudził . Zawsze coś można zorganizować tym bardziej ,że nie jesteś tam sam . Obudź się bo szkoda życia na szukanie problemów
Nie chcę się znęcać ale nikt nie piszę że budynek sanatorium znajduje się bezpośrednio
przy trasie kolejowej Wwa-Bydgoszcz gdzie co 20 min zasuwa pociąg, który nawet w środku nocy potrafi
efektownie gwizdnąć i w pokoju słychać komunikaty z dworca...
Oczywiście wszystko da się przeżyć. Do Ciechocinka wybrałem się kilka razy nawet rowerem.
Niebo i ziemia pięknie jest a pod tężniami bosko
Toruń też zaliczymy uwielbiam przejść się ulicą Szeroką na Starówce
Dzięki za wszystkie rady