Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Damy radę w Kołobrzegu jest ponad 30 ośrodków ,które mają umowy z NFZ czyli ciągle Ktoś z Forum tam jest a miejsc wykupionych przez NFZ i ZUS w Kołobrzegu jest ponad 5 000 .
A może faktycznie poświecić jedno popołudnie na Akcje reklamującą PORTAL w Ośrodkach, nikt tzn Żaden administrator nie zabroni na umieszczenie kartki A-4 z informacjami o portalu .
Może znajdzie sie ktoś dobry i zrobi w PDF plakat
dobry pomysł jestem za może zróbmy nowy temat albo może w spotkaniach forumowiczów Kołobrzeg dajmy propozycję jak by to miało wyglądać i co zawierac ,
bo sama reklama portalu ok ale jeszcze cos co by nas łączyło , może podać terminy spotkań zgodne z turnusami czy coś takiego, jak wy to widzicie? albo miejsce spotkań kuracjuszy.
wiem możemy napisać że spotkania forumowiczów w każdy np.poniedziałek o godz.17 chodzi tu oczywiście o to żeby każdy niezależnie od turnusu wiedziała ze tam jest punkt spotkań a gdzie i kiedy spotkamy się na kawce uzgodnimy właśnie tam.
Kiedy dostałeś potwierdzenie wyjazdu??? Jestem 62 w kolejce do szpitala uzdrowiskowego i nie dostalem jeszcze nic. Wpisałem Kołobrzeg we wniosku... moze sie uda
...nie pozostaje chyba nic innego jak rozpocząć poszukiwania torby w ,którą jutro coś lub cuś wrzucimy
Do rozpoczęcia turnusu pozostało 48 godzin
Czy kuracjusze już przygotowani na wyjazd a i Ci którzy są w Kołobrzegu przygotowują ..chleb , sól .i....na przywitanie na Kołobrzeskim dworcu