Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No ja złożyłem ostatnio kwity na sanatorium z nfz pierwszy raz w życiu Teraz czekam na ocenę lekarza balengologa czy jakoś tak tak jest w Zip Pani w NFZ powiedziała że maja 30 dni na rozpatrzenie wniosku no dołączyłem wypisy ze szpitala ostania operacja ponad da miechy temu no i wyniki badań krew ,ekg,i rtg klatki zobaczymy co będzie podchodzę do tego na luzie
dla przypomnienia podpisuje listę kolejkową przede mną jeszcze 83 tyś .......ale ciągle mam nadzieję na jesień 2016 w moich ukochanych górach
pozdrawiam wszystkich cierpliwie czekających
Z NFZ dostają właściwie prawie wszyscy bo jeśli są choroby które dyskwalifikują to już lekarz nie wystawi wniosku- więc będzie dobrze. Pytanie może być tylko czy sanatorium czy szpital uzdrowiskowy ? tzn czy szybciej czy później i czy z dopłatą czy bez. Życzę oczywiście szybko i bez
No to jest pytanie co dostane bo jestem 25 miesiące po endoprotezie biodra w drugiej nodze Powiecie mi co to jest ten sszpital uzdrowiskowy bo nie bardzo chciał bym znowu się pisać na jakieś szpitale .Czy to sanatorium tylko inna nazwa czy cos takiego jak z zus ,no i ewentualnie gdzie mogą mnie rzucić na wyjazd
Jestem zakwalifikowana przez NFZ do Uzdrowiskowego Sanatorium Szpitalnego o profilu ortopedycznym.Niecały miesiąc po operacji złożyłam wniosek,otrzymałam numerek 3357 i informację,że okres oczekiwania to,około 10 miesięcy.Niestety znowu mam pecha i będzie mi dane jechać w zimie.Myślę,że w grudniu lub styczniu.