Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dzięki za wszystkie opinie i nadal jestem w kropce - jak to mówią chciałabym ale się boję!
Zastanawiam się czy w Stróżach lub w okolicy nie ma co robić w wolnym czasie - brak wszelkich rozrywek?
Jak na razie wygląda na to, że będę jedyną kuracjuszką, może się ktoś odezwie!
Pozdrowionka!
Hej!
Chciałabym zapytać się jak jest z połączeniem z Krakowa do Stróży, bo z Gdyni do Krakowa - Pendolino no i co dalej?
Za podpowiedzi z góry dziękuję!
Narka!
Wpisz pytanie w temacie "Rozkład jazdy" tam dostaniesz odpowiedź. Może się okazać, że znajdziesz tam już wcześniej napisany post jak dojechać.
Możesz też wejść na stronę e-podróżnik
Pozdrawiam
Wraz z narzeczonym również będziemy przebywali na ww. turnusie. Jesteśmy z Dzierżoniowa (ok. 60 km na pd od Wrocławia). Muszę przyznać, że nie szukałam wcześniej informacji na temat ośrodka, ponieważ cieszyłam się z przychylności ZUSu, który przydzielił nam ten sam turnus do tego samego miejsca i żyłam w złudzeniu, że skoro tak nam się "poszczęściło", to ośrodek i podejście personelu do pacjenta będzie równie dobre. Jak się okazuje to był błąd... Po przeczytaniu komentarzy jestem lekko przerażona, no ale na 2 dni przed wyjazdem nic już nie da się zrobić :/ w tym wypadku ja również liczę na to, że towarzystwo zrekompensuje ten dość źle zapowiadający się turnus
Myślałam, że będę tam sama, Na chwilę obecną jest nas już troje - to całe tłumy.
No to do jutra! Mam nadzieję, że wszyscy przywiozą tylko dobry humor!
Narka!
Witam
Obecnie przebywam w Stróżach,nie zgadzam się z negatywnymi opiniami dotyczącymi jedzenia i ogólnego pobytu(jedzenie dobre,personel miły),jedyny minus to położenie.Brak miejsca do spacerów,ławek,zbyt blisko ruchliwej ulicy.
----- pisze:Witam
Obecnie przebywam w Stróżach,nie zgadzam się z negatywnymi opiniami dotyczącymi jedzenia i ogólnego pobytu(jedzenie dobre,personel miły),jedyny minus to położenie.Brak miejsca do spacerów,ławek,zbyt blisko ruchliwej ulicy.
Właśnie o tym słyszałam co napisałeś (aś) w ostatnim zdaniu.To właśnie o tym między innymi, były te negatywne opinie.Natomiast pozostałe? -widocznie się poprawiło.