Ewoewo pisze:Bardzo dziękuję, czekam z niecierpliwością na informacje, dziś dostałam skierowanie i jestem ciekawa jak tam jest.
W 2013r w maju byłam w Świeradowie Zdroju, zakwaterowana w Leo, było super, i teraz też bym tego oczekiwała, ale zobaczę jakie będą opinie tych co tam byli.
Zakwaterowanie ...możesz przyjechać dzień wcześniej..unikniesz kolejek...ale nie musisz
pokoje...są 1..2 ..3 osobowe...o jedynkę trzeba dzwonić do lekarza..chyba że masz zaświadczenie od lekarza że musisz mieć pokój jednoosobowy..ale tez trzeba o tym poinformować szpital
wyżywienie..wystarczające..diety..posiłki smaczne i ciepłe...
Organizowane wycieczki...polecam Biesiadę...blisko do Zakopanego..do Szczawnicy w weekend możesz się wybrać
Bardzo fajne zabiegi...polecam szczególnie te prowadzone w basenie..super sprawa..
Trochę dojście jest strome ale 2 dni na klimatyzacje tobie wystarczy...możesz podjechać taxi..nie wchodź po schodach
Kawiarnia na miejscu...potańcówki też
W pokojach...całe wyposażenie..nie ma tylko lodówki...telewizor...radio...pozdrawiam i odpowiem co bys chciała jeszcze wiedzieć..
Polecam pijalnię wód...Jaworzynę..Babcię Malinę..no i oczywiście regionalne smakołyki....baw się dobrze
podam Tobie tel do dyr szpitala...184146530..w sprawie jedynki..