"Pałac na wodzie" Augustów

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ewa maro
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2015 22:26

Re: "Pałac na wodzie" Augustów

Post autor: ewa maro »

Niusia
p.Ela stara się być miła i raczej jest, ale przede wszystkim jest pracownikiem p,F i nie wiem czy tak zawsze jest szczera na 100% .
Pokoje 2 osobowe są także możesz poprosić ale 3 jest zdecydowanie więcej.Nas było 3 i wierz mi ,było u nas super chyba żadna z nas nie chciałby być w 2.
Cieszę się że nastawiłyście się pozytywnie, będzie dobrze a kijków to możecie nawet nie brać bo w pałacu jest ich pod dostatkiem bez problemu wypożyczycie je sobie za darmo na miejscu u p.Asi tras do chodzenia pod dostatkiem zarówno leśnych ścieżek jak i chodników wzdłuż kanałów,rzeki i jeziora .
Także Kochane humory zabierajcie rehabilitujcie się i bawcie na maxa, pamiętajcie że śmiech to podstawa i macie wrócić zadowolone!!!!!!
Pozdrawiam Was serdecznie :kwiat:
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Nie znam Pałacu, ale znam Augustów i okolice. To moje ulubione miejsce od lat na spędzanie urlopu nad jeziorami. Polecam z całego serca. Niech ewentualne niedogodności kuracyjne nie przesłonią Wam przyjemności pobytu w Augustowie.
Pozdrawiam Wszystkich, którzy się tam udają i życzę tylko miłych przeżyć, a potem wspomnień :kwiat: :kwiat:
Niusia59
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2015 17:31

Post autor: Niusia59 »

Serdecznie dziękuję za życzenia, jadę z nastawieniem na mile spędzony czas zarówno ten zabiegowy jak i ten "zabiegany" ;) dzięki za wszystkie informacje, zabieram piękną pogodę i czekam na dzień wyjazdu. do usłyszenia już z Pałacu :kwiat:
ewa maro
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2015 22:26

Post autor: ewa maro »

Niusia i tak trzymaj o to chodzi i na pewno wszystko będzie ok i wrócisz zadowolona .Ewentualnie będziecie musiały uważać na komary ale do Rosmana nie daleko i jakieś tam środki można kupić w pokoju to na pewno zda egzamin wtyczka do kontaktu/stosuję latem w domu/a po ugryzieniu w aptece fenistil żel.
Także jeszcze raz wszystkiego najlepszego pięknej pogody ,słońca ,miłego towarzystwa i wspaniałej zabawy pozdrawiam :kwiat:
sawko
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2015 10:34

Post autor: sawko »

Cieszę się bardzo że w ostatnich wpisach zapachniało optymizmem. Zgadzam się że podstawa to zgrany zespół i właściwe zagospodarowanie wolnym czasem. Osobiście nie należę do osób które potrafią się zmobilizować do ćwiczeń i zabiegów. Trochę narzuconej harmonogramem dyscypliny mi na pewno nie zaszkodzi, a już na pewno przyda się poprawie samopoczucia psychicznego i fizycznego. Wyczytałem że w pobliżu jest jezioro, plaż, więc to na czym mi zależy, pływanie będę miał pod ręką. Wyżywieniem się za bardzo nie mam zamiaru przejmować, z pewnością ubytek kilku kilogramów mi nie zaszkodzi. Pozdrawiam obecnych kuracjuszy i tych którzy szykują się na majowy wyjazd. Szczerze mówiąc chyba już byłbym gotowy jechać, zmienić otoczenie i poznać ciekawych ludzi.
Najlepszego Sławek.

PS. Jadę z Białej Podlaskiej, jeżeli ktoś ma problemy z dojazdem to chętnie pomogę :)
Niusia59
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witaj Sawko, tak się cieszysz wyjazdem, że nie zauważyłeś że to już jest czerwiec i szykujemy się na wyjazd 21 czerwca, a maj to już za chwilę wraca :twisted:
Wiec pilnuj terminu, bo ominiesz go szerokim łukiem upojenia samym faktem, że tam jedziesz :kwiat: :lol:
sawko
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Mam jeszcze miesiąc żeby ochłonąć z tego upojenia :) . Mój termin to 16 lipiec, więc się miniemy, ale Twoje doświadczenia i uwagi będą bardzo mile widziane.
Pozdrawiam serdecznie.
Sławek
sawko
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Jestem ZA . ;) Przełamać swoją nieśmiałość :) i wpisywać się na listę zapoznawczą poproszę.
Sławek
Niusia59
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

A wpisowe jakieś ustalili??? Trochę Wam "zazdraszczam" tej zaznajomionej dużej grupy. Chociaż z drugiej strony taka niepewnośc podnosi atrakcyjnośc wyjazdu :twisted: no nie dziewczyny!!!
Ale ja z Megi spotykamy się w Warszawie dzisiaj , a w niedziele już ruszamy 8-)
Więc "klękajcie narody" !!!!
Żegnam Was , już wiem, nie załatwię wszystkich innych spraw, idę sam właśnie tam, gdzie czekają mnie ................... :kwiat:
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

Niusia59 pisze: Żegnam Was , już wiem, nie załatwię wszystkich innych spraw, idę sam właśnie tam, gdzie czekają mnie ................... :kwiat:
Tam przyjaciół kilku mam...a będzie ich więcej. ;)
Życzę miłego pobytu i udanej rehabilitacji. :kwiat:
Zablokowany