sanatorium ZNP Ciechocinek- 27.06.2013r

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Re: sanatorium ZNP Ciechocinek- 27.06.2013r

Post autor: Małgosia69 »

Dziękuję Andrzeju za opis. :) Czyli cos za coś- albo super jedzonko i kiepskie zabiegi,albo super zabiegi i kiepskie jedzonko :oops: To ja mimo wszystko wybieram super zabiegi,z jedzonkiem dam radę. :) Kilkanaście lat temu byłam w Ciechocinku w Ruchu,ale miałam wtedy dwadzieścia kilka lat/najmłodsza w sanatorium/,był baaardzo mrożny styczeń,a ja byłam w kiepściutkiej formie fizycznej. Mówiąc szczerze niewiele widziałam,dzieliłam czas między zabiegi i czytanie książek w pokoju.
Mam nadzieję,ze teraz będzie lepiej.
No i te kawiarnie z tańcami! ;) Taniec- to to co lubi Małgosia najbardziej :lol:
pozdrowionka :)
palulo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2012 19:54
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: palulo »

Małgosiu Twoja propozycja jest kusząca :D do czerwca jeszcze tyle czasu nie musze przeklada wyjazdu jeżdze prywatnie wiec moge przyjechc ież w czerwcu :) na dobrą kawe a do biedronki to chyba nie po jedzenie tylko jest specjalne stoisko ;)
Andrzej masz racje z tymi zabiegami lepsze zabiegi trzeba dokupic ale pozatym to wszystko na wysokim poziomie :D
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Palulo,wobec tego czuj się zaproszony na najlepszą kawę w Ciechocinku,mam nadzieję,że podpowiesz mi ,gdzie takową podają :!: :D
A stoisko w biedronce/to o którym oboje myślimy :lol: / również może być bardzo przydatne :!: ;) :)
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2013 13:01

Post autor: eleri »

Też bym pojechała do Ciechocinka ale niestety jadę do Uniejewa mogę Małgosiu pozazdrościć a z tego co przeczytałam jesteśmy prawie w tym samym wieku pewnie byśmy się dogadały życzę wspaniałych wrażeń ;)
aniiia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2013 23:55

Post autor: aniiia »

ja byłam w ZNP w grudniu i wracam tam w kwietniu chociaż nie wiem czy nie przesune terminu wlasnie na czerwiec :) moze sie spotkamy :)
palulo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2012 19:54
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: palulo »

Małgosiu dziekuje za zaproszenie to miłe :D napisz do mnie na meil [email].pl ;)
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witajcie!
Eleri,na pewno byśmy się dogadały i byłoby super. :) Ale niestety,niestety... Jestem jednak pewna ,że Uniejów też Ci spodoba,wszystko "nówka-nieużywana"/ no prawie ;) :lol:
Ponoć jest tam super. Życzę Ci wspaniałego pobytu,odpoczywaj,rehabilituj,a przede wszystkim baw się superowsko,jak mówią małolaty. :D Acha, koniecznie opisz jak tam było po powrocie.Będę czekała z niecierpliwością. :D
Aniiia,było by fajnie,gdybym mogła spotkać w Ciechocinku jakąś zaprzyjaźnioną duszyczkę. Jeśli byłaby taka możliwość i oczywiście byś chciała, to ja jestem bardzo ZA!!! :D
Mam jeszcze jedną prośbę,napisz czy można w ZNP zarezerwować wcześniej pokój/myślałam o dwójce z balkonem/,czy można przyjechać dzień wcześniej,połączenie mam z Ciechocinkiem nieciekawe. Czy bardzo "gnębią" zusowców :?: ;) :lol: Interesuje mnie wszystko dotyczące tego sanatorium i pobytu tam. Opisz proszę wszystko. :) :) :)
Palulo,do przeczytania na forum bardziej prywatnym. :) 8-)
Pozdrawiam Was serdecznie,miłego niedzielnego popołudnia :!: :D
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2013 13:01

Post autor: eleri »

Małgos na pewno się odezwę też myślę że będzie fajnie zresztą atmosferę tworzymy sami jeszcze raz życzę wspaniałych wrażeń i dobrej kawy w miłym towarzystwi :D
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Eleri,do napisania po Twoim powrocie,buziaki,pa. :) M
magbar
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2010 11:08

Post autor: magbar »

Witam, ja byłam w Ciechocinku w sanatorium ZNP na przełomie września i października 2010 r . Jestem bardzo zadowolona. Jedzenie dobre, baza zabiegowa dobra. Jedynym wtedy minusem było to, że na basen do kąpieli solankowch trzeba była iść do innego budynku (ok.100 m). Ale już wtedy budowali basen w sanatorium i pod koniec roku miał być oddany. Myślę, że już teraz korzysta się z basenu na miejscu. Ponadto wszystkie zabiegi były na miejscu, w sanatorium. rehabilitanci bardzo mili. Myślę, ze i ty będziesz zadaowolona.
Ja dostałam skierowanie do sanatorium MUSZELKA w Kołobrzegu. Ale niestety opinie na temat tego sanatorium to same negatywy. Nie wiem czy nie zrezygnuję. Tobie życzę miłego wypoczynku.
ODPOWIEDZ