Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
barba pisze:jacky6 Ja nie narzekam,a co do Goczałkowic to też na nie czekam,ale jak dobrze pójdzie to w przyszłym roku czekam już na Gwarka przeszło 5 lat ,a jak składałam wniosek to mówili,że czas oczekiwania 3 lata wszystko to co nam mówią trzeba dzielić przez dwa,a może coś z tego będzie
Barba witaj w klubie. U mnie już 5 latek minęło jak na Goczałkowice czekam. I prawdopodobnie będzie początek przyszłego roku jak pojadę:) Tak mi powiedziano jak dzwoniłam.
I mam nadzieję ,że w końcu się doczekam. A może tam się spotkamy kto wie I Gwarek będzie nasz
beab kto to wie?? może faktycznie uda nam się wspólny wypad.???? bo mnie też wypada między drugim,a trzecim kwartałem 2016r. Ale oni ciągle coś zmieniają poczekamy zobaczymy będziemy w kontakcie pozdrawiam.