Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam,
ZUS skierował mnie w ramach prewencji to tego ośrodka. Turnus od 11.04.2013r.
Może ktoś jedzie w tym samym terminie ?? Nie chciałbym wylądować w pokoju z osobami, którym będzie przeszkadzał mój tryb życia.
A może i dałoby się połączyć jakoś transport. Jadę z Częstochowy samochodem, mogę kogoś zabrać.
Acha - 43 to wiek a nie rok urodzenia ))))))))))))))
Pozdrawiam serdecznie.
Na pewno jedzie dużo ludzi , ośrodek mieści około 600 osób ja mam wspaniałe wspomnienia i osoby z którymi utrzymuje kontakty do obecnej chwili w Ciechocinku jest cudownie na dansingi uciekaj dalej tam kiepska muzyka . Przyjemnego wypoczynku i niepowtarzalnych wspomnień
Eleri proszę o więcej informacji na temat tego szpitala warunki lokalowe, baza zabiegowa, kadra, wyżywienie itp
Kuracjusz 43 niestety mój turnus od 6 maja, więc będziesz przecierał szlak, również proszę o podzielenie się spostrzeżeniami na forum, jeśli oczywiście będziesz miał możliwość podczas pobytu.
Życzę udanej rehabilitacji.
Ja byłam 2 lata temu niektóre pokoje były przed remontem, baza zabiegowa na 6 personel przemiły lekarze wspaniali zawsze służą pomocą w pokojach łazienki , posiłki mizerne i nie smaczne na dole kawiarnia z dansingami basen na miejscu potrzebne ładne ciuszki ja nie miałam tylko rzeczy sportowe i niestety musiałam kupić coś fajnego towarzystwo bomba do dziś utrzymujemy kontakty było cudownie tobie życzę niezapomnianych wspomnien. Jest gdzie spacerować zabiegi są do 15 miłego pobytu ja 19 lutego jadę do Uniejewa pozdrawiam
W trym terminie jedzie maja koleżanka fajna 40 ma na imię Kasia wolna fajnie tańczy szczupła jasne krótkie włosy byłyśmy obie dwa lata temu kontakt mamy cały czas chociaż ona z Płocka a ja z Warszawy życzę miłego pobytu i tak jak ja niezapomnianych wrażeń