Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Skąd wy macie takie numery . Mój NFZ czasem wysyła w miesiącu nawet 2500 ludzi a u was takie małe numerki. Może to lista ekspresówek poszpitalnych, pooperacyjnych czy coś w tym stylu.
Witam nasze numerki to z NFZ (śląskiego) na wniosku miałam napisane przez lekarza banaologa że przyznają mi Ustkę, Po 29 miesiącach oczekiwania napisali,że w Ustce brak wolnych miejsc i dostałam skierowanie do Dusznik nie jestem zachwycona ,bo i klimat nie ten co oczekiwałam i połączenie mamy beznadziejne ale co zrobić jak w NFZ robią co chcą pozdrawiam .
kochani rozwijacie temat a to dział wyjazdów .powinien znaleźć się w dziale spraw formalnych . dobrze zauważyła koleżanka Serendypity . I tak chyba Admin zrobi
Witam czytam wasze posty ja składając do NFZ Poznań skierowanie na rehabilitacje dla dorosłych w szpitalu uzdrowiskowym 28 dni numer
startowy 90 oczekiwanie 5 miesięcy numer 40 dostałam termin i miejsce wyjazdu krotki okres oczekiwania wasze odlegle numerki
oczekiwania miedzy NFZ sa bardzo znaczne nie powinno być takich rozbieżność piszcie dalej każda informacja cenna pozdrawiam