Wysowa wyjazd na 19 luty 2013

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
leszekp85
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2012 17:06
Staż sanatoryjny: 9

Re: Wysowa wyjazd na 19 luty 2013

Post autor: leszekp85 »

W Instytucie masz to wszystko czego oczekujesz :mrgreen: no prawie wszyskto ,a w szlafroczku :mrgreen: czasem warto polatać ,a powiem że nawet trzeba :D
Jeśli chodzi ubaw masz na miejscu zejdziesz po schodkach i wio :P a co do kawki to napewno znajdzie się jakiś miły kolega co będzie ci ją szykował na tel :lol:
Pozdrawiam i życzę miłych wrażeń :D
malgos
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2013 10:46

Post autor: malgos »

zabawne, a bedziesz tam od 8.04 to bede cirebie prosic o kawke, hahha, rozbawiles mnie , dzieki
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

malgos możesz zabrać ze sobą nagraną płytę z muzyczką taneczną twoją ulubioną 8-) na pewno włączą . Wieczorki taneczne 8-) :lol: pozdrawiam Bunia
Awatar użytkownika
beamari
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2013 15:46

Post autor: beamari »

Czy wiecie coś o nowym ajencie w Biawenie? Kiedy znowu znowu ruszą popołudniowe potańcówki? Ogromną miałam na nie ochotę, a tu wieści ze świata niewesołe :(
malgos
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2013 10:46

Post autor: malgos »

o dziekuje Ci Buniu, za info, jestes wlasnie tam gdziue ja mam skierowanie w istytucie ? napisz mi prosze czy sa reczniki, i czy jest czajnik w pokoju lub korytarzu, i moze co jeszcze zabrac zeby mi niczego nie brakowalo, chodzi o to co sie moze przydac, cay za tv sie placi bo za net juz wien ze tak, plytke wezme i to nie jedna, pozdrowka :)
tenka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2013 10:13

Post autor: tenka »

Witam Bunię !Nadajnik naprawili.Basen jest w cenie 12 zł.za 1 godz.po 65 roku 8zł.Tv kosztuje 60 zł.Kuracjuszy z woj. Małop. i Karpac.są kierowani do Beskidu ,nawet tych co mają skierowanie do Biaweny.Tenka
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

malgos Ja byłam w Biawennie maj-czerwiec , ale na tańce chodziłyśmy do Instytutu 8-) zadzwoń na recepcję i odpowiedzą na wszystkie pytania. tenka dziękuję wypoczywaj :) pozdrawiam Bunia.
leszekp85
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2012 17:06
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: leszekp85 »

http://www.youtube.com/watch?v=JVeIow74Of8
A tu masz tekścik o pani Wysowej .
ODPOWIEDZ