Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Stołowka na miejscu , jedzenie smaczne , polecam wziasc diete lekkostrawna wtedy posilki bardzo urozmaicone.
Sanatorium jest a czasów PRl ale jest czysto i nie problemowo.Dostaniesz opaske czipowa, dzieki niej musisz sie logowac przed zabiegiem i po zabiegu.
Wrocilam bardzo zadowolona z pobytu w Narcyzie ,mialam pokój studio czyli 2+2 z pokojem gościnnym , był też duży taras z widokiem na Kosa .Wiem że są pokoje 2 osobowe ale przyjeżdża też dużo małżeństw i oni dostają w pierwszej kolejności .W pokojach są czajniki ,szklanki ,talerzyki ,są też reczniki z możliwością wymiany .Poza tym umeblowanie pokojów srednie ,chociaż byly nowe materace ,a więc spanko wygodne.Jeśli jeszcze chcesz coś wiedzieć to pytaj .
Witam, właśnie mam turnus w sierpniu z mężem ,proszę o opinię jak tam jest ,czy są pokoje z pełnym węzłem sanitarnym ,czy trzeba łazienkę dzielić z innymi kuracjuszami .pozdrawiam
Filipinko mam pytania jeszcze do Narcyza. Czy można dostać pokój 2-os. czy nie dają ???
Jak posiłki czy dobre i czy można diete wybrać???
Podobno nie ma w Narcyzie kawiarenki, gdzie chodziłyście na kawkę???
A zabiegi jakie dają??? Miałam masaże wcześniej , które miały trwać 20 minut a trwały może 7 minut i lekkie głaskanie.
A jak te baseny solankowe??? Czy były jakieś fajne wycieczki???
Czy pielęgniarki chodzą wieczorem po pokojach ????
Do KURACJUSZKI+ Dla małżeństw są pokoje dwuosobowe z pełnym węzłem sanitarnym z łazienką z prysznicem.Najlepsze pokoje dwuosobowe z balkonami są od strony wejścia z widokiem na sanatorium Kos i górę Czantorię.Pozdrawiam!