Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jadę do sanatorium w Połczynie 7 marca 2013 r,wyjeżdżam z Ciechanowa,mogę zabrać ze soba 2 osoby z okolic lub po tracie,lub mogę zabrać się z kimś,dorzucam do kosztów podróży,kontakt tel. 509110122 lub na maila [email].pl
Witaj Zenek!!!
Mam pytanie (jeśli to nie tajemnica) z jakim numerkiem na przeglądarce dostałeś przydział z mazowieckiego NFZ-u i na jakie schorzenie, czy była to np. reumatologia? Ja tez czekam na przydział. Dziś mam nr około 15000. Pozdrawiam!!!
Witaj Adaś Ja też jestem z mazowieckiego przydział dostałam przy numerze 8 350 po 22 miesiącach oczekiwania, oczywiście reumatologia. Składałam w nfz w lutym 2011r i wyjeżdzam w lutym 2013 :) Pozdrawiam i miłego czekania, teraz to już szybko.
BarbaraS pisze:Witam. Jadę do Gryfu -turnus od 15 lutego. Może ktoś jedzie z okolic Zielonej Góry lub przez Zieloną Górę? Chętnie zapłacę za przejazd.
Witaj Barbara ja jadę z Warszawy na ten sam turnus ,miło że jesteś na forum,to tak jakbyśmy sie już troszkę znały . Pozdrawiam i do zobaczenia w Połczynie
Witaj . Ja już wcześniej Cię przyuważyłam, tyle ,że widzę iż z Warszawy jedziesz... ale spotkamy się na pewno i też się cieszę,że tak jakbym kogoś znała. Pozdrawiam i do zobaczenia.