Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam serdecznie ziomali .Przez ostatni tydzień byłem w szpitalu i nie zagląądałem na forum,ani do przeglądarki.Po powrocie patrzę, a tu skierowanie do realizacji. Nasz kochany oddział NFZ chce mnie wysłać do Lądka-Zdroju na ul.Orlą 4 Pawilon III.Tam mieści się 23 WSZUR. Termin 16.09.-07.10. I co wy na to drodzy forumowicze
A ja dostałem Inowrocław po 13 dniach od złożenia na 28 dni i to mój pierwszy wyjazd z NFZ w życiu to jakieś cuda fakt że sporo przeszedłem przez ostatni rok ale jakoś szybko
maria123 pisze:Myślę, że miejsce ciekawe i termin nienajgorszy Ale przy jakim numerze dostałeś już skierowanie
Nie wiem przy jakim numerze bo poprzedni tydzień byłem w szpitalu.Przed szpitalem miałem 1330,a po wyjściu skierowanie do realizacji.Profil dermatologia.Problem w tym,że w tej chwili jestem w trakcie chemioterapii i z realizacją skierowania raczej nici
No tak. Mój mąż jest też po chemioterapii i nie może jechać do sanatorium przez 5 lat. Nawet jak pojedziesz to i tak wyszlą z powrotem do domu, bo nie wolno żadnych zabiegów po chemii. Pozdrawiam i życzę zdrówka.