"Pałac na wodzie" Augustów

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Danutella
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 maja 2015 23:12

Re: "Pałac na wodzie" Augustów

Post autor: Danutella »

ewa maro pisze:Danutella pomyśl sobie że masz rehabilitację w przychodni/tam tez zbyt wielu zabiegów nie ma / a do tego masz luzik,wczasy za darmo.Coś można zobaczyć nowego gdzieś pojechać a tak byś latała po pracy na 3 zabiegi do przychodni,Szkoda się denerwować takimi bzdetami.Podejdź do tego ze spokojem i od razu będzie lepiej .Wierz mi nie warto niepotrzebnie się denerwować ciesz się gimnastyki jest pod dostatkiem możesz ćwiczyć do bólu a gimnastyka to podstawa w przypadku chorób kręgosłupa jak to mówią lekarze.Pamiętaj miejsce jest urocze pozdrawiam :kwiat:
Dzieki Ewa za mile słowa , obawa przed skromnymi zabiegami wynika z tego ze mam porównanie w zeszłym roku bylam w Wieńcu k/Wlocławka (to byl pierwszy wyjazd ) i tam ilosc i jakość zabiegów mnie mile zaskoczyla, a gimnastyka owszem lubie bo korzystam na miejscu -juz od dłuzszego czasu. Licze ze urok miejsca bedzie rekompensatą ze ubogi zestaw zabiegowy , pozdrawiam :kwiat:
Niusia59
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2015 17:31

Post autor: Niusia59 »

Witajcie moi mili, pozdrowienia z Augustowa z Pałacu na Wodzie. Pogoda na razie barowa, "pierwsza komunia była już ". Obiad pierwszy spoko, faktycznie baza zabiegowa to żadna, takie pitu pitu. Reszta danych w trakcie pobytu.
sawko
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2015 10:34

Post autor: sawko »

Dziękuję z info Niusia59. Życzę Ci miłego wypoczynku i skutecznego podreperowania dolegliwości. Leczcie i bawcie się dobrze i piszcie pozytywnie żebym w ostatniej chwili nie zrezygnował :) . Jakoś tak mi się czasami robi że czym bliżej naszego turnusu tak jakoś jakby ochota mi przechodzi ale jeszcze nie rezygnuję.
Pozdrawiam Najlepszego
Sławek.
Niusia59
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Pozdrawiamy razem z Magi. Zabiegi to porażka, w domu chyba lepsze sama sobie zrobię. Masaż może być, a tak to wczasy. Telewizory na razie są uwiezione u właściciela, radia nie ma, jedzenie obiad możliwy do spożycia, śniadanie porażka, rowerów brak. Trudno od kogokolwiek uzyskać jakąś pomoc bytową, nikt nic nie wie, o wszystko pytać trzeba właściciela, który chowa się przed kuracjuszami. Właściciel w trakcie posiłku wierci i piłuje - czyli buduje kominek. Pogoda się ustabilizowała, mamy własne rowery, więc ratujemy się zwiedzaniem okolicy. Wszyscy na razie narzekają, ale jeszcze się nie zintegrowaliśmy na tyle, żeby zrobić zadymę , chciaż chyba w końcu to nastąpi. Pożyjemy zobaczymy. Okolica cudna, woda płynie i tyle na dziś. Sawko nie martw się, weź tylko dobre nastawienie i humor. pozdrawiamy i do usłyszenia.
ewa maro
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2015 22:26

Post autor: ewa maro »

]Niusia Kochanie
spoko nie denerwuj się niczym jesteś tam żeby się rehabilitować , odstresować i odpocząć warunki masz dobre,rowerek z domku wzięłaś ,więc teraz humor uśmiech na usta i luzik , :geek: Walka z nimi to walka z wiatrakami Ty się denerwujesz a im to lotto , moim zdaniem lepiej dać sobie spokój i masz urlop i każdy niech robi co uważa za słuszne .A wtedy każdy będzie zadowolony . Taka jest moja rada ale zrobicie co uznacie za słuszne mnie na pewno szkoda było mojego czasu i nerw na walkę z nimi
Pomyśl sobie pan F walczy z tym kominkiem od naszego turnusu ten to się dopiero denerwuje :oops:
Pozdrawiam Was serdecznie,życzę pięknej pogody , bawcie się i ....... Ewka :kwiat:
Niusia59
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dzięki za wsparcie, nie denerwuje się :evil: hahahahah, bawimy się świetnie, mamy fajnych kolegów w wieku mojego syna , sportowcy. Byłyśmy na tańcach wczoraj, dzisiaj pogoda gorsza , ale spoko jest OK. A pan F no cóż, taka jego uroda, miałam wczoraj możliwość porozmawiania z nim chwilę, normalny człowiek jak wielu innych.
nie martwcie się o nas, a i wasz wyjazd będzie super.
pozdrawiam
Agnieszka K
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2015 11:08
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Agnieszka K »

Łoł ! 23 strony wątku :shock: Teraz to kuracjusze mają dobrze. Wszystko podane na tacy. Jak ja się logowałam to były tylko dwie strony i w sumie żadnych informacji. Po postach Niusi widzę że od mojego pobytu niewiele się zmieniło. A sorki ...wielki szef kominek buduje :mrgreen: Wypas ! Nie chcę nikogo martwić ale bez tej " zadymy" lepiej nie będzie. I tak macie szczęście że tam nie zimujecie i po zabiegach możecie wyskoczyć na miasto/jezioro/plażę - to są plusy których tylko pozazdrościć ! Miłego wypoczynku ! Zajrzę tu za jakiś czas :D
sawko
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2015 10:34

Post autor: sawko »

Niusia na którą godzinę dobrze jest się zameldować w dniu przyjazdu?. Czy to może być problemem jak dotrze się w godzinach przedpołudniowych? Czy lepiej rano ze względu na parking lub możliwość wyboru pokoju? Nie za bardzo chce mi się o świcie zrywać do wyjazdu, ale jak tak będzie lepiej to dam rady.To już za trzy tygodnie, jak ten czas leci :D . Z góry dziękuję.
Pozdrawiam Sławek.
ewa maro
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2015 22:26

Post autor: ewa maro »

Sławek sory że się wciskam ale akurat jestem ,miejsca na parkingu to Ci starczy na pewno ale jak będziesz wcześniej to szybciej się obrobisz , mniejsza kolejka do lekarza poza tym o 14 masz obiad chociaż my to chyba miałyśmy I dnia o 13 , i jeden dzień dłużej A tak poza tym to na nic nie ma normy .Tak czas bardzo szybko leci także pakuj Humor i bądź gotowy do drogi.Życzę miłej zabawy wspaniałej atmosfery i pogody. :kwiat:
daria
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 30 kwie 2015 09:46

Post autor: daria »

Oj dziewczyny z waszych postów wygląda że to senatorium to chyba nie za bardzo nadaje się do tego żeby nas na nogi postawić i trochę podremontować ale trudno trzeba chociaż założyć że odpocząć się uda :kwiat:

Sławek a Ty nie panikuj w lipcu ponoć ma być ładna pogoda to chociaz się wszyscy opalimy :D

Obecnym i przyszłym kuracjuszom życzę słońca !!!

Pozdrawiam
Daria
Zablokowany