Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
elizabet osobiście tam też nie byłam na kuracji ,ale na tańcach
Znajomi tam bywają i wszyscy sobie BARDZO chwalą wszystko na miejscu obok park sosnowy.
Byłam rok temu w wojskowym w Ciechocinku i mi się średnio podobało. Pokoje wielkie, całe sanatorium jest molochem, bardzo dużo ludzi, ogromne przestrzenie do pokonania kilka razy dziennie. Jedzenie takie sobie jesli chodzi o komercję. Plusem brak oczekiwania na zabiegi i bardzo duża ich różnorodność, natomiast podejście personelu pozostawia wiele do życzenia( szczególnie pań 'basenowych". Osobiście więcej już tam nie pojadę no chyba, że na tańce do 4 Pór Roku
Na stronie sanatorium wojskowego w Busku czytamy, że stosują tam terapię suplementami. To znaczy, że karmią kuracjuszy prochami? Może ktoś tam ostatnio był i wyjaśni o co w tym chodzi? Dzięki
Nikt nikogo niczym nie karmi.Jesteśmy dorośli i wiemy co chcemy brać,a co nie.
Jednakże ponieważ siarka "wypłukuje" z organizmu pewne mikroelementy w związku z tym proponują każdemu uzupełnianie w postaci suplementów.To tak w skrócie.
Byłam w marcu i niczego mi nie proponowali chyba o mnie zapomnieli. Ale polecam bo jak do tej pory to Wojskowy w Busku okazał się najlepszym sanatorium w jakim byłam i chętnie kiedyś tam pojadę ... daleko ale warto.