Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Każda kobieta jest bomba ale każdy ma inny gust powiem ci jestem brunetką włosy mam długie mam 170 60 kg mam granatowe oczy ubieram się ładnie i modnie nie mam 50 ale kręcę facetów i po 50 i po 40 a i takich co mają dobrze po 30 jestem podobna do Hiszpanki ale widzisz ty może wolisz bląd włosy i jasną karnacje i już nie będę w twoim guście prawda