Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mam napisane 15 Mc. Dokumenty zlożyłam w marcu a 20 marca 2014 roku zarejestrowano mnie . Dzisiaj dzwoniłam do nfz i usłyszałam odpowiedź ze prawdopodobnie wyjadę we wrześniu
Witam
W przeglądarce skierowań mam wyznaczony termin od 16.09. do 07.10. b.r
do Szczawno Zdrój uzdrowisko młynarz.
Czytałam o młynarzu niezbyt fajne opinie, ale chyba nie ma szansy zmiany uzdrowiska,?
Wiecie coś na temat możliwości zmiany uzdrowiska ?
pozdrawiam
Dzień dobry, byłam w Młynarzu jesienią 2013 roku. Może ja mało wybredna jestem, ale wróciłam zadowolona bardzo. Pokoik mieliśmy nieduży (trójka na II piętrze) ale czysty no przede wszystkim trafiło mi się cudne towarzystwo. Jadalnię w tym czasie mielismy na miejscu, znajoma w tym roku zimą stołowała się w innym sanatorium - nie wiem jak jest obecnie. Zabiegów w Młynarzu jest niewiele, ale odległości do innych wyznaczonych miejsc są naprawdę niewielkie. Polecam kriokomorę i fitness w Domu Zdrojowym - super warunki a efekty oszałamiające! Szczawno jest przeuroczym miejscem - ja byłam doprawdy zauroczona, nie nudziłam się nawet przez minutę. Polecam fantastyczne zorganizowane spacery po Szczawnie z przewodnikiem - inaczej potem się to miasteczko postrzega. Moim zdaniem, nie musisz niczego zmieniać - masz super termin i fajne miejsce. Tylko pozazdrościć.
Kuty i w pomorskim deko się zmieniło niestety ...już 3 znana mi osoba dostała weryfikację skierowania.
Trzeba pofatygować się na wizytę do lekarza no cóż.
Witajcie oczekujący i aktywni na forum . Niestety mnie sie nie udaje zbyt czesto tu zaglądać . Widzę ,że towarzystwo z pomorskiego trochę się powiększyło .
Czas oczekiwania również . Po długim czasie równiez weszłam w przeglądarkę nfz i stwierdziłam iż nie ma co się ekscytować . Spokojnie czekam do przyszłej jesieni. Zuzazg .., a Ty dostałaś już przydział ?
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Witaj Kamila ! Już ci odpowiadam. Skierowanie złożyłam pod koniec marca 2014 roku. W sierpniu 2015 dostałam powiadomienie o konieczności weryfikacji skierowania. Wiedziałam więc, że dostanę sanatorium dopiero po 18 miesiącach a może i później. Sytuacja rodzinna zmusiła mnie do rezygnacji a i jechać czwarty raz z kolei późną jesienią, nie chciałam. Prawdopodobnie dostałabym przydział na przełom X i XI. Czekałabym w sumie ponad 19 miesięcy . I tak podobno teraz jest w pomorskim NFZ (gdy chodzi przydział w rejonie górskim i podgórskim). Aha... w zaleceniach miałam wpisane REUMATOLOGA- Cieplice lub Polanica.
Serdecznie pozdrawiam
Zuzazg