HOTEL RÓŻA USTROŃ
HOTEL RÓŻA USTROŃ
-
Płocczanka
- Na forum od: 11 lip 2010 20:53
Re: HOTEL RÓŻA USTROŃ
Byłam W Róży we wrześniu 2009 . I cóż ...
1.Ustroń piękna mieścinka jak na beskid śląski - mała miejscowość a widoki malownicze, wokół niedaleko do Wisły, do czeskiego Cieszyna- kursują autobusy
2. Hotel jak ja to określam "wczesny Gierek" czyli lata 70 mniej więcej ten czas a nawet jest umieszczony rok budowy na hotelu
3. pokoje to różnie zależy ( pewnie jak wszędzie) standart, traktowanie czy jesteś prywatnie, czy NFZ Czy ZUS ogólnie ja byłam z ZUsu czyli dostałyśmy aneks 5 dziewczyn- w jednym pokoju dwa łóżka w drugim 3 łóżka- łazienka na pięć bab i to bardzo mała i balkon
4. ja byłam po operacji kręgosłupa- zabiegi na miejscu , bardzo miłe rehabilitantki, bardzo uczynne i duzo zabiegów jak na cały dzień ja miałam przepisanych około 6
5. kuchnia jak dla mnie wyśmienita- śniadania o 8 rano w zupełności wysarczające, obiady o 13 bardzo smacznie , czysto, kolacja 17 itp
6. a pozostałe - na dobra sprawę zależy od ludzi czy na turnusie czy w pokoju ja miałam świetne dziewczyny do tej pory utrzymujemy kontakty- dencingi obok w sanatorium
7. dużo Niemców ale ceny przystępne- na dole barek
Re: HOTEL RÓŻA USTROŃ
czy ktoś był teraz w tym hotelu Róża z prewencji ZUS? CZY Tam można gdzieś pochodzić coś zwiedzić i pójść na kawkę albo ciacho? Sorki ale nie byłam tam nie znam tych okolic a o samym sanatorium u nas krążą sprzeczne opinie.