Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam serdecznie sanatorium Gryf jest cudowne wszystkie zabiegi są na miejscu wraz z basenem .Pokoje dwu i trzy osobowe z pełnym węzłem sanitarnym,jedzonko bardzo smaczne i duże porcje.Kawiarnie są dwie wstępy wolne .Życzę powrotu do zdrowia i miłego pobytu .Jak masz pytania to pisz.Pozdrawiam
Witam,byłem w polczynie w okresie wczesnej wiosny.Tak jak wcześniejsza opinia o Gryfie trafiona.Trochę jeszcze remontują ale wszystko na miejscu,cała baza zabiegowa ,nie potrzeba wychodzić na zewnątrz .Część nowa dobudowana do Gry to już Spa.Super polecam jakość na dobrym poziomie.Tylko Ja mam jedno ale..........sama miejscowość mało ciekawa,a okresie jesieni zimy i przedwiośnia,buro i ponuro.Jest tam świetny park w stylu Angielskim,zapewne jest tam pięknie wiosną i latem.Pozdrawiam i życzę miłych wspomnień z pobytu w Gryfie Połczyn.
W GRYFIE byłam cztery lata temu. Więc zaznaczam że mogło się nieco zmienić. Sanatorium z zewnątrz zrobiło na mnie wrażenie. Natomiast jak zobaczyłam pokój to chciało mi się płakać. Stare meble, brudna wykładzina, w łazience odpadające kafelki , pęknięty klozet i umywalka. Natomiast zabiegi jak i wyżywienie na bardzo dobrym poziomie. Ja byłam zachwycona pięknym malowniczym miasteczkiem. Lubię kameralne miejscowości. Poza tym piękny park więc jest gdzie spacerować. Życzę udanej kuracji.
Właśnie przed chwilą wróciłam z Gryfa. Szkoda, że to zima, więc przyjemności z korzystania ze spacerów dużo mniej. A poza tym pokoje super, jedzonko dobre, zabiegi wspaniałe, obsługa extra. Baić tez jest się gdzie. Polecam szczerze, szczegolnie latem.