Połczyn Zdrój GRYF

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki

Połczyn Zdrój GRYF

Post autor: dziunia60 »

Witam
Wyjeżdżam na turnus 15.02-08.03,proszę o opinię i wskazówki.Jadę pierwszy raz.Pozdrawiam
Danuta Pietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 paź 2012 21:29
Staż sanatoryjny: 15

Re: Połczyn Zdrój GRYF

Post autor: Danuta Pietka »

Witam serdecznie sanatorium Gryf jest cudowne wszystkie zabiegi są na miejscu wraz z basenem .Pokoje dwu i trzy osobowe z pełnym węzłem sanitarnym,jedzonko bardzo smaczne i duże porcje.Kawiarnie są dwie wstępy wolne .Życzę powrotu do zdrowia i miłego pobytu .Jak masz pytania to pisz.Pozdrawiam :P
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dziękuję bardzo za wyczerpującą odpowiedź.Pozdrawiam
appel1
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2013 20:44

Post autor: appel1 »

Witam,byłem w polczynie w okresie wczesnej wiosny.Tak jak wcześniejsza opinia o Gryfie trafiona.Trochę jeszcze remontują ale wszystko na miejscu,cała baza zabiegowa ,nie potrzeba wychodzić na zewnątrz .Część nowa dobudowana do Gry to już Spa.Super polecam jakość na dobrym poziomie.Tylko Ja mam jedno ale..........sama miejscowość mało ciekawa,a okresie jesieni zimy i przedwiośnia,buro i ponuro.Jest tam świetny park w stylu Angielskim,zapewne jest tam pięknie wiosną i latem.Pozdrawiam i życzę miłych wspomnień z pobytu w Gryfie Połczyn.
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj Appel Napisz mi proszę czy czajnik, szklanki i jakieś sztućce są w pokojach czy trzeba zabrać swoje?
appel1
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2013 20:44

Post autor: appel1 »

Dzuinia,czajnik po wplacie 30pln dostaniesz do pokoju.Resztę miałem swoje z domku.
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Appel dziękuję to nie będę pakować czajnika :)
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

W GRYFIE byłam cztery lata temu. Więc zaznaczam że mogło się nieco zmienić. Sanatorium z zewnątrz zrobiło na mnie wrażenie. Natomiast jak zobaczyłam pokój to chciało mi się płakać. Stare meble, brudna wykładzina, w łazience odpadające kafelki , pęknięty klozet i umywalka. Natomiast zabiegi jak i wyżywienie na bardzo dobrym poziomie. Ja byłam zachwycona pięknym malowniczym miasteczkiem. Lubię kameralne miejscowości. Poza tym piękny park więc jest gdzie spacerować. Życzę udanej kuracji.
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzięki Ewiko podobno był remont więc może nie będzie tak źle.Dzięki,pozdrawiam:)
borowa
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2012 16:47

Post autor: borowa »

Właśnie przed chwilą wróciłam z Gryfa. Szkoda, że to zima, więc przyjemności z korzystania ze spacerów dużo mniej. A poza tym pokoje super, jedzonko dobre, zabiegi wspaniałe, obsługa extra. Baić tez jest się gdzie. Polecam szczerze, szczegolnie latem.
ODPOWIEDZ