Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witam.mam pytanko.większość kuracjuszy ma problem z dojechaniem do sanatorium.JA byłem teraz w styczniu w POLAŃCZYKU i bardzo dużo osób pytało o przejazdy.JA byłem swoim busem to osoby z lublina i okolic zabrałem .ale jest problem z dojechaniem bezpośrednio .CHCIAŁBYM JAKOŚ POMÓC.TERAZ 18 LUTEGO MAM KILKA OSÓB DO ZABRANIA Z POLAŃCZYKA BO DZWONILI DO MNIE ALE MOGĘ TEŻ ZABRAĆ OSOBY JADĄCE DO POLAŃCZYKA.DODAM ŻE ZABIERAM OSOBY Z DOMU I ZAWOŻĘ NA MIEJSCE I ODWROTNIE. JAK I GDZIE MAM WPISAĆ ŻEBY KURACJUSZE MIELI ŁATWY KONTAKT DO MNIE. POZDRAWIAM
A czy w dziale na każdy temat skoro jest taki wpis FORUMNOWY ROZŁAD JAZDY TEŻ NIE MOŻNA NIC PISAĆ I INFORMOWAĆ KURACJUSZY O MOŻLIWOŚCI DOJAZDU DO SANATORIUM. POZDRAWIAM
Można, ale nie sądzę by ktoś kto szuka wyjazdu, szukał akurat w tym dziale.
Poza tym za kolejny post napisany WIELKIMI LITERAMI dostanie pan bana. Proszę pisać zgodnie z zasadami języka polskiego.