Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ja również jestem w PLONIE i nie narzekam . Plan dnia dość zapełniony . W moim przypadku od 8.30 do 15.30 a czasem jeszcze później są zajęcie z psychologiem. Jedynym naprawdę wolnym dniem jest tylko niedziela. Każdy ma zabiegi zaplanowane indywidualnie , ale w zasadzie w tygodniu dopiero po kolacji masz wolne.
To fakt,ale mozna sobie odrobic zabiegi i nawet od 13.00,czyli po objadku juz mozesz usiu112 miec czas dla siebie...no nie wspominajac o tej psychologicznej terapi,dla ZUS obowiazkowa..myslałam ze bedzie gorzej,,ale jest super..wiec zbieraj sie kobieto i zycze miłego pobytu..pozdrawiam