Mewa Kołbrzeg
Mewa Kołbrzeg
witam milutko .Mam pytanie .Mam skierowanie sanatorium .Szpital Uzdrowiskowy Mewa oddzial sanatoryjnyod 5/04-26/04 nie moge w necie znalezc czy placi się za czajnik i telewizor moze ktos tam byl i moze cos na ten temat napisac i czy jest mozliwosc na pok .1 os rezerwacja jeszcze jedno mam pytanie ]mam I grupe inw . czy sa jakies znizki jade pierwszy raz z nfz prosze o odpowiedz 
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: Mewa Kołbrzeg
Witaj
Proponuje wprzeglądarkę wpisac Mewa Kołobrzeg.
Zadajesz pytania ,na które odpowiedzi mozna znaleśc na Naszym forum.
1- Sanatorium Mewa nalezy do Uzdrowiska Kołobrzeskie ,w skład Mew wchodzi kilka budynków Mewy od 1 do 5 wszystkie juz po remontach choc standart od poziomu 2* do i nawet 4*-Określ jaka Mewę dostałaś ?
,Skoro jest to skierowanie NFZ to czy jest to leczenie sanatoryjne czy szpitalne .
w przypadku leczenia poszpitalnego za NIC nie płacisz !! , natomiast jeżeli jest to Sanatorium płacisz takse klimatyczna i Ryczałt w danym santorium zależny od tego co bedziesz chciała -wiadomym jest ,że pokój 1 osobowy z pełnym węzłem Jest najdroższy natomiast juz 3 jest do zniesienia ..finansowo kwota okolo 20złza dobe ,ale wszystkie informacje Masz w Skierowaniu.
Jeżeli są tabelki -płaicsz skorob brak załacznika jedziesz za Friko
Proponuje wprzeglądarkę wpisac Mewa Kołobrzeg.
Zadajesz pytania ,na które odpowiedzi mozna znaleśc na Naszym forum.
1- Sanatorium Mewa nalezy do Uzdrowiska Kołobrzeskie ,w skład Mew wchodzi kilka budynków Mewy od 1 do 5 wszystkie juz po remontach choc standart od poziomu 2* do i nawet 4*-Określ jaka Mewę dostałaś ?
,Skoro jest to skierowanie NFZ to czy jest to leczenie sanatoryjne czy szpitalne .
w przypadku leczenia poszpitalnego za NIC nie płacisz !! , natomiast jeżeli jest to Sanatorium płacisz takse klimatyczna i Ryczałt w danym santorium zależny od tego co bedziesz chciała -wiadomym jest ,że pokój 1 osobowy z pełnym węzłem Jest najdroższy natomiast juz 3 jest do zniesienia ..finansowo kwota okolo 20złza dobe ,ale wszystkie informacje Masz w Skierowaniu.
Jeżeli są tabelki -płaicsz skorob brak załacznika jedziesz za Friko
Re: Mewa Kołbrzeg
Do Darka .Mam napisane tylko Szpital uzdrowiskowy Mewa/oddzial sanatoryjny ale o odłatnosci za czajnik i telewizor nic nie pisze bo byłam na przegladarce ale dzieki za odpowiedz