Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
demon
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2012 20:16

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: demon »

A który to Leszek grał tak sporo w tenisa?i ze dopiero się dowiedział że krawaciarz sprzedał współlokatora?;)
karolina32
Na forum od: 04 lut 2013 15:52

Post autor: karolina32 »

Witam,mam termin na 21.02,to moj pierwszy wyjazd do sanatorium.jestem z sopotu, Pozdrawiam :D
SIMONA
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 lis 2012 00:08

Post autor: SIMONA »

DEMON to ten Leszek co siedzial na stolowce po drugiej stronie w pierwszym rzedzie:) ten maly heh;)no nie tylko on gral ,bo my tez:) pozdrawiam turnus z 2.01.2013-25.012013r.bylo super:)
SIMONA
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 lis 2012 00:08

Post autor: SIMONA »

KAMIL pisze:Simona....A grałaś z KAZIKIEM ??? W ogóle nie widzę tu na forum KAZIKA :) Kazika tu ni moooa... :)
czy Ty byles z naszego turnusu 2.01-25.01.2013r:)
katarzyna22
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2013 09:21

Post autor: katarzyna22 »

ludziska nie ma chętnych na 19 marca????
iwa997
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 22 sty 2013 15:33

Post autor: iwa997 »

Hey karolina32, tez jade 21.02. juz kilka osób jadacych w tym terminie sie logowało na tej stronce.
pozdrawiam :P
ryszardw
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 lut 2013 20:43

Post autor: ryszardw »

Witam jestem tu nowy i też podobnie jak - katarzyna22 - mam skierowanie do sanatorium Jantar Sobieszewo od 19 marca. Pierwszy kontakt z obsługą (telefoniczny) "troszkę" mnie zaniepokoił, bo "powiedzmy" uprzejma Pani odpowiadała z łaski na uciechę, a pytana o wyposażenie pokoi (kubek, szklanka, itp. ) stwierdziła, że stołówka ma pełne wyposażenie i talerzy nie muszę przywozić.
Co tam jest grane? Bardzo proszę o jakąś informację.
katarzyna22
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2013 09:21

Post autor: katarzyna22 »

Ja też jadę pierwszy raz ale mam nadzieję że ci którzy w styczniu pojechali napiszą co i jak?Jeszcze jest trochę czasu,więc uszy do góry!!!!!
iwa997
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 22 sty 2013 15:33

Post autor: iwa997 »

ryszardw pisze:Witam jestem tu nowy i też podobnie jak - katarzyna22 - mam skierowanie do sanatorium Jantar Sobieszewo od 19 marca. Pierwszy kontakt z obsługą (telefoniczny) "troszkę" mnie zaniepokoił, bo "powiedzmy" uprzejma Pani odpowiadała z łaski na uciechę, a pytana o wyposażenie pokoi (kubek, szklanka, itp. ) stwierdziła, że stołówka ma pełne wyposażenie i talerzy nie muszę przywozić.
Co tam jest grane? Bardzo proszę o jakąś informację.
ryszardw- proponuję dobrze prześledzić wszystkie wpisy od początku- dużo się dowiesz....miłej lektury!
Ja również zachęcam Was kochani którzy już jesteście po reh. piszcie wasze spostrzeżenia i opinie , będzie to pomocne dla tych którzy się wybierają. :D
kalkrzynek
Na forum od: 05 lut 2013 13:26

Post autor: kalkrzynek »

Witam wszystkich a w szczególności tych co jadą w terminie od 21.02. Z tego co doczytałem w poprzednich postach turnus trwa 24dni czyli z tego co obliczyłem będzie trwał do 16 marca??(sobota).Mam pytanie czy ewentualnie można skrócić czs pobytu? Oczywiście nie w sposób dyscyplinarny.
Będę jechał z Otwocka(10km od Wa-wy) samochodem.
ODPOWIEDZ