Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
O rany nikt się nie odzywa.... czy nikt się nie wybiera do sasanki ???WIEM Że to święta ale myślę że jeszcze wiele świąt przed nami..A Pogoda się robi....MOŻE Być całkiem fajnie...MAM Nadzieję że przedział wieku też będzie odpowiedni...BO Ja mam około 32 lat :d !!!!!!
O Main Got!
Jak będziesz wiedziała gdzie można wypić ten boski napój to koniecznie napiszna formu.
Ja jadę trochę później i chętnie skorzystam z doświadczeń
Szkoda że nikt z zaglądających na forum nie jedzie do Sasanki Ja wyruszam już w czwartek i zamierzam dobrze wypocząć Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy!!!
Aga, na pewno nie każdy wyjeżdżający, szczególnie ze starszego pokolenia, tu zagląda. Tak więc gdy wrócisz, koniecznie podziel się z nami opiniami na temat tego sanatorium. Zdrówka życzę