Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam serdecznie. W maju wyjezdzam do sanatorium Polonia -Kudowa Zdroj. Czy ktos tam byl ,chce sie dowiedziec ,jak tam jest. Interesuje mnie wszystko, bede bardzo wdzieczna za informacje. Pozdrawiam. Irena. :d
Witam serdecznie i z góry gratuluję.Polonia to jedem z najlepszych obiektów w Kudowej.warunki pobytowe extra, z wyżwieniem różnie(zależne od czy ZUS,NFZ czy prywatnie).Obiekt w samym sercu Kudowy,zabiegi ok.200m,tańce na miejsu-Piekiełko,Raj-200m,Bristol-300m.Extra zabiegi na basenie 50m,kawa i ciacho w SISI,a maj w Kudowiejest najpiękniejszy.Na szczegółowe pytania odpowiem e-milem.Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję........
Do guma 1958. Witam pieknie i, bardzo ,bardzo dziekuje za wyczerpujace informacje .NIE Wiem czy jestes kobieta czy mezczyzna .FAKTYCZNIE Budynek sanatorium piekny bo ,wyszukalam w przegladarce. Ciesze sie ,ja jade z nfz.wiec moze byc roznie ,bo z twojej wypowiedzi wnioskuje ze, kuracjusze z nfz. Sa traktowano '' inaczej '' .ALE Jestem dobrej mysli ,a maj coraz blizej. Pozdrawiam serdecznie. :d
guma ,z tego co piszesz to ty nie jestes nowicjuszem ,w przeciwienstwie do mnie. Zwiedziles juz chyba mnostwo kurortow,wiec jestes znawca w tym temacie. A ja zycze cie z calego serducha abys dostal skierowanie do pieknej kudowy i do '' polonii ''. Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam pieknie. Irena.
Kudowa jest świetnym miejscem do wypoczynku, te widoki wprwiaja w dobry nastroj Ja zatrzymałam się wraz z rodziną w [link], rozkoszowałam się zabiegami Spa, spodobaly mi się bicze wodne, kapiele w jacuzii i saunie. zyć nie umierać.
Ostatnio zmieniony 30 lip 2015 20:02 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto link
Suzen również pozdrawiam.
To mój drugi pobyt w Kudowie, więc mniej więcej wiem, co mnie czeka;)
Szczególnie dobrze wspominam zajęcia na basenie i spacery po okolicy...zresztą, wszystko dobrze wspominam, bo wypoczęłam i nabrałam sił do dalszej pracy, a o to przecież chodziło:) mam więc nadzieję, że i teraz tak będzie