Lubelski NFZ

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03
Oddział NFZ: Lubelski

Re: Lubelski NFZ

Post autor: maria123 »

Witam! Dawno tutaj nie zaglądałam, ale moja kolejka nieznacznie posunęła się. ;) Pewnie to wakacyjny przestój. :cry:
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

O nie! Trzy numerki na dzień w dół, to trochę za mało. ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

witam nigdy nie składałem bezposrednio nie wiem czemu moj lekarz akurat nie chce dawać do ręki skierowan tylko wysyła sam Po odczekaniu trech tygodni nigdy dłurzej dostaje pismo i numer w kolejce Wniosek pisze mi lekarz w Poniatowej . Pozdrawiam ps.zawsze kseruje wniosek i kolejny tylko przepisuje datę nigdy nie miałem zwrotu poprawki lub czegoś brakowało a wiem że często się to zdarza wsrud moich znajomych :kwiat:
Ostatnio zmieniony 29 lip 2015 16:20 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jak masz tak napisane to mogę Ci powiedzieć ze już masz problem z przyjęciem ale życzę Ci jak najlepiej Pozdrawiam
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: anusia153 »

maria123 pisze:O nie! Trzy numerki na dzień w dół, to trochę za mało. ;)
Mario :) u mnie tez nie za ciekawie ,tylko 27 numerków w dół , coś mi się wydaje , że załapiemy się na zimę :evil: a tak było pięknie na początku miesiąca .
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2012 13:10
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: danusia57 »

Witam :) jestem już wśród tych szczęśliwców :D którzy wyjeżdżają do sanatorium.Wracam po 20 września, składam nowy wniosek i czekam 18-20 m-cy na wyjazd, pewnie wskoczę w 2017r ;) Pozdrawiam :kwiat:
wojtek11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 gru 2012 14:45
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: wojtek11 »

danusiu z jakim numerkiem dostałaś skierowanie na wyjazd pozdrawiam :) :)
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

danusia57 pisze:Witam :) jestem już wśród tych szczęśliwców :D którzy wyjeżdżają do sanatorium.Wracam po 20 września, składam nowy wniosek i czekam 18-20 m-cy na wyjazd, pewnie wskoczę w 2017r ;) Pozdrawiam :kwiat:
Ja również jestem ciekawa przy jakim numerku dostałaś skierowanie do sanatorium. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2012 13:10
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: danusia57 »

Witajcie :D niestety nie pamiętam :( dokładnie jaki to był numer( 300-400),dostałam skierowanie(neurologia) po 15 maja :shock:na wyjazd we wrześniu, 20 m-cy od ostatniego pobytu w sanatorium,pozdrawiam :kwiat:
kpecak
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2013 21:23
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: kpecak »

anusia153 pisze:Uda się kpecak uda , zobaczysz sprawa będzie załatwiona pozytywnie , czego Ci życzę serdecznie . Pozdrawiam :kwiat:
No i udało się. Dzięki za wsparcie :kwiat:
Załatwiłem zaświadczenie od lekarza. Złożyłem. Po kilku perypetiach włącznie z wymianą pism i łażeniem tam- eureka! Da się jednak skierowania połączyć i nie jest to żaden problem!
Już otrzymaliśmy przydział na...... 14.09.2015! Duszniki. Pawilon z czasów PRL ale to nieważne.
ODPOWIEDZ