Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zuzazg nie zawsze ma się to co się chce. Ja byłam jesienią w zeszłym rokiem nad morzem i trafiłam na piękną pogodę Jeszcze skorzystałam z opalania:) Góry tez są piękne jesienią , mnie prawdopodobnie czeka wyjazd o tej porze roku i to w góry . Bo mój numerek to już 5793 A jeśli zahaczę o zimę to będę lepiła bałwana
beab Życzę Ci z całego skierowania jesienią w góry.Niechcę Cię martwić ale patrząc na Twój numer wychodzi mi listopad,grudzień,oby było inaczej i moje przewidywania się nie sprawdziły.
Witam ja wypisuje się z kolejki do sanatorium za parę dni wyjazd na kuracje po przyjeżdzie zapiszę się
ponownie ale zapewne nie będzie to rok 2015 trafnych przydziałów pozdrawiam oczekujących
każdy musi swoje odczekać Robię wam miejsce póżniej odwrotnie
Witam po kilkomiesięcznej nieobecności na forum ... w tym czasie pracowałam, byłam na urlopie i jakoś specjalnie kolejki do sanatorium nie pilnowałam. Czas płynął. dzisiaj mamy numer 5800 w kolejce z początkowych 13 tys. na poczatku listopada. Zaczyna sie lekki niepokój o termin bo ze względu na pracę nie każdy jest do przyjęcia. Do tej pory udawało się (2 razy) i z terminem i miejscem czyli wymarzone góry (mieszkamy nad morzem).
Pozdrawiam kolejkowiczów z forum
Bogutka
Heh hej ja tez czekam cierpliwie z numerkiem 3625 Nie tak szybko wyjść z tej kolejeczki. Ale w grupie zawsze raźniej pozdrawiam oczekujących cierpliwie