Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No, może i racja
Fakt, towarzystwo doborowe to już prawie 80 % sukcesu z wyjazdu
A tak w ogóle to mnie jest wszędzie dobrze bo bardzo szybko dostosowuję się do do warunków mnie otaczających - oprócz chamstwa i tego pochodnych
może Tobie w Goczałkowicach się spodoba, z mojego punktu widzenia w skrócie powiem tak: baza zabiegowa jest super, baza noclegowa ..... hmmm byłem w Limbie i tam chyba jest najlepiej a reszta to koszmar zwłaszcza Wrzos a same Goczałkowice zadowolą osoby którym wystarczą codzienne spacery po "deptaku" i parku, osoby aktywne (nie imprezujące) będą się tam nudziły, bliższa i dalsza okolica jest mało atrakcyjna zwłaszcza dla kuracjuszy ze śląskiego