Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dziękuję wszystkim za opinie i cenne rady. Mam jeszcze jedno pytanie, w jakim pokoju najlepiej się zakwaterować, w jedynce, w aneksie z jedynką (chyba w takich będzie smutno), czy lepiej w dwójce?
Witam! Byłam dwa lata temu w Jeleniej Górze-Cieplice w sanatorium MSWiA Agat.Pobyt tam wspominam bardzo miło.Sanatorium oceniam bardzo dobrze.Miałam śliczny pokój jednoosobowy z przedpokojem i łazienką na 1 piętrze.Na tym piętrze jest najładniej.Jak przyjedziesz to będziesz mogła wybrać sobie pokój.Zależy na jaką trafisz pielęgniarkę ,która będzie Ciebie przyjmowała.Zabiegi również dobrze zorganizowane i na miejscu.Co do tańców ,to wspaniale można się bawić w Zdrojowej b.blisko obiektu w parku zdrojowym 2 min.Jeżeli lubisz wycieczki i nie znasz tych rejonów to jest ich mnóstwo.Co prawda odpłatnie ,ale to normalne np.Praga ,Drezno,Karpacz,Książ,Szklarska Poręba i wiele innych.W pokoju jest czajnik bezprzewodowy,telefon , telewizor ,radio ,szklaneczki i talerzyki.Życzę Ci miłego pobytu w tym pięknym miejscu.Powodzenia i pozdrawiam.
Witaj Marianna i jak się udał pobyt w sanatorium ja jadę od 08,08,11 proszę podziel
się wieściami co i ja w Cieplicach jak i co słychać w ośrodku ?????
pozdrawiam ZIGI
Hej ZIGI gdzie jesteś jak pobyt w Cieplicach? Szczawnica jest CUDOWNA był i Czerwony Klasztor i Koci Zamek i spływ i Homole a przede wszystkim miałam 8 dni słońca . Szczawnicę wszystkim polecam jeszcze się dużo remontuje ale za 2 lata będzie to najpiękniejszy kurort w Polsce !
Pobyt w Cieplicach byl bardzo udany.Była ładna pogoda. Miałam zabiegi do południa, a po obiedzie wycieczki w góry, a wieczorem dyskoteka. Sam ośrodek jest OK. Wszystkim życzę takiego wypoczynku.
Nie polecam zabawy na wieczork w pałacu zdrojowym bo obsluga bardzo falszywa i szatniarze [wymoderowano] smieja sie z gości i obgaduja a wiem to bo jak bylam ostatnio to pan [wymoderowano] patrzył na mnie i mowil cos do szatniarki i oboje sie smiali a kelnerka [wymoderowano] tez bardzo niemiła jak byłam gosciem to nie chciala mnie obslużyć tylko patrzyla na mnie takim niemiłym wzrokiem jakbym kogoś zabila patrzyla na mnie złym wzrokiem a przeciez chcialam by mnie obsluzyla więc poszlam do Lalki tam przynajmniej jest pelna kultura ktorej pracownicy pałacu zdrojowego musza sie jeszcze duzo uczyc piervwszy raz spotkalam sie z taka niemila atmosfera bo jezdzilamjuz po roznych sanattoriach i zawsze na wieczorkach obsługa byla miła a tu tak zle sie czulam a w dodatku orkiestra nie spiewa miaucza jak koty i z takim odczuciem wracam do domu nie plecam tego miejsca chyba ze kelnerka zrozumie ze krzywdzi innych i sie nauczy milego traktowania do gości