POMOCY. Szczawno-jedlina KORONA PIASTOWSKA

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
tsaaaaaaaaa
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2011 09:56

POMOCY. Szczawno-jedlina KORONA PIASTOWSKA

Post autor: tsaaaaaaaaa »

Hej ;d byliście kiedyś ? Jak było ? Jakie zabiegi mieliście? Na co byliście ? Opłacało się ? Ja mam skierowanie na 29.06.2011r. Bardzo mi zależy na szybkich odpowiedziach bo nie wiem czy pisać odwołanie ;) Z góry dziękuje za pomoc ;]
jaga
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2011 22:39

Re: POMOCY. Szczawno-jedlina KORONA PIASTOWSKA

Post autor: jaga »

Witam.Ja krótko stołowałam się w Koronie Piastowskiej.Nie można narzekać,wyżywienie dobre.Na zabiegi na drugą stronę ulicy,bliziutko.Na tańce też do Legendy najbliżej.Samo Szczawno cichutkie,spokojne.Ładne parki i choć ja byłam zimą też miały swój urok.Jak ktoś lubi można pochodzić po górkach{Chełmiec}Jeśli masz jakieś pytania jestem otwarta.Pozdrawiam i życzę miłego pobytu i owocnego leczenia.Ja byłam na narządy ruchu.Zabiegi dobre i skuteczne
tsaaaaaaaaa
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2011 09:56

Re: POMOCY. Szczawno-jedlina KORONA PIASTOWSKA

Post autor: tsaaaaaaaaa »

Hm... tańce ? Czyli są tam takie dodatkowe zajęcia , dobrze rozumiem ? Mieliście wycieczki po okolicy ?Ja jadę na górne drogi oddechowe ;) Mogłabyś mi napisać tak ,,mniej ,więcej ,, opisać wasz plan dnia ? Pozdrawiam ;]
ODPOWIEDZ